USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Рівненщині з нелегальним видобутком бурштину боровся черкаський спецназ

4 Грудня 2016 17:58
Зведений загін поліцейських Батальйону поліції особливого призначення ГУ НП в Черкаській області протягом місяця в рамках ротації боровся з незаконними видобутком бурштину на Рівненщині. Днями правоохоронці повернулися додому, в Черкаси.

Про це повідомляють у відділі превентивної діяльності поліції Черкащини.

Загін спецпризначенців був залучений до цілодобового патрулювання, під час якого брав активну участь у фіксації та затриманні мисливців за бурштином.

Працювати довелось на території Дубровицького району Рівненської області, де проблема «бурштинокопачів» деякий час тому почала набувати практично загрозливих розмірів.

Як повідомлялося раніше, урядовці погодили пілотний проект, який, принаймні, поки в теорії, а далі, можливо, і на практиці допоможе відновити знищені незаконним видобутком бурштину землі.

Нагадаємо, на Волині, варіантом вирішення бурштинових проблем стало створення комунального підприємства «Волиньприродресурс», що працюватиме на умовах спільної діяльності, розподілу прибутку або ресурсів, і, зокрема, контролюватиме видобуток інвесторам.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 4 Грудня 2016 18:29
А в Кльосово миють серед білого дня))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus