USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині організували видобуток бурштину

2 Липня 2014 21:30
Незаконний видобуток бурштину на Волині - проблема, яку нарешті вирішують.

Сьогодні поблизу селища Маневичі правоохоронці затримали групу чоловіків, які мали при собі спеціальне обладнання і близько 300 грамів бурштину-сирцю, повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, Лісовська, Вовчицька та Чорторийська ділянки Маневицького району багаті на поклади дорогоцінного каменю. Більше того, на Волині вже 10 років незаконно видобувають бурштин.

Зі слів виконувача обов’язків начальника УБОЗ Григорія Рубчука, під час затримання у чоловіків виявили два вантажних автомобіля із спорядженням для видобутку бурштину, зокрема перероблені автомобільні двигуни з пожежними рукавами. Також у транспортних засобах було кілька каністр із пальним та водою, приладдя для ремонту двигунів. В одного з затриманих під час особистого обшуку знайшли 300 грамів каменю-сирцю.

Члени злочинної групи, до складу якої входять мешканці Рівненської та Волинської областей віком від 23-х до 32-х років, можуть опинитися за ґратами на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Варто нагадати, поблизу села Гута Лісівська Маневицького району припинили незаконну діяльність групи осіб у складі чотирьох громадян. Спритники також видобували бурштин-сирець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Добре Показати IP 2 Липня 2014 23:35
Добре в нас працює міліція,там де немає їхньої лапи
Агов Показати IP 3 Липня 2014 07:24
Агов,мєнти,чого мовчите?
Не смішить Показати IP 3 Липня 2014 08:35
А коли смола вже стала дорогоційним каменем? Це як те золото Полуботка...
Ротман Показати IP 3 Липня 2014 10:06
Разбиремся
Сарни Показати IP 3 Липня 2014 11:16
А в нас мэнти гади теж все обладнання позабирали, нас з лісу вигнали і тепер самі бурштин миють козли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus