USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Напередодні обрання нового керівника ЛПЕ працівникам виплатили зарплату

24 Березня 2016 18:36
Вперше за 19 років працівникам ЛПЕ повністю погасили заборгованість із заробітної плати. І трапилося це напередодні обрання нового керівника підприємства. Заборговані гроші робітники отримали сьогодні, 24 березня.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини представник колективу ЛПЕ підтвердив інформацію, що кошти дійсно надійшли і всім працівникам виплатили заборговані кошти.

Також джерело повідомило, що завтра мають обирати керівника підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛПЕ ГОТУЄТЬСЯ ПІДВИЩИТИ ПЕРЕВІЗНИКАМ «ТАКСУ» ЗА МАРШРУТ

До слова, видання раніше повідомляло, що міськрада переписала умови конкурсу під директора ЛПЕ. Зокрема, умови конкурсу змінили таким чином, щоб у ньому міг взяти участь нинішній тимчасово виконувач обов’язків Ігор Грицюк.

Зауважимо, що вже неодноразово через заборговану зарплатню працівники ЛПЕ виходили на протести та страйки. Робітники наголошували, що у них вже нема коштів на прожиття. І ось сьогодні вони нарешті отримали довгоочікувані гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЕРЖФІНІСПЕКЦІЯ ПЕРЕВІРИТЬ ЛПЕ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 19:16
Листопад та грудень весь не виплачений
Правда Показати IP 24 Березня 2016 19:34
Як кому..як працюють..так і отримують з.п. меньше пили б, а більше працювали,або ж хоч виконували свою роботу- то не було стільки проблем, поломок,затримок і кучі перевірок та засідань...а то все страйкують..ниють..скиглять- а робити не хочуть не* рена...потусувалися 5-7 годин і додомцю, а все як стояло..так і стоїть. Якщо людині погано в одному місці - вона робить висновки і шукає комфортніше та каще місце.А то як робити- нема кому, а як пель*ки розкривати,страйкувати - половина ЛПЕ таких роботяг. От у чому біда ЛПЕ- у кваліфікованому персоналі.
Мутний Показати IP 24 Березня 2016 20:11
З березня 2016 посадовий оклад юриста лпе 7400 грн. І це на збитковому підприємстві яке вічно клянчить гроші з бюджету. З такими апетитами до зарплат працівників депо воно ніколи не буде прибутковим а ми і далі будемо нахабам платити зарплату зі своєї кишені. Позор. Зменшіть апетити та підвищуєте продуктивність роботи. І ще - перестаньте скиглити що не платять зарплати.
мешканка Показати IP 24 Березня 2016 20:25
Ти правдивий встань у 4 ранку відпрацюй 12год.закермом відповідаючи за життя людей!Хочу побвчити який ти будеш Перець!!! і не принеси до дому за 3 місяці некопійки що скажеш дітям...
мешканка Показати IP 24 Березня 2016 20:25
Ти правдивий встань у 4 ранку відпрацюй 12год.закермом відповідаючи за життя людей!Хочу побвчити який ти будеш Перець!!! і не принеси до дому за 3 місяці некопійки що скажеш дітям...
Анонім до мешканка Показати IP 24 Березня 2016 21:19
Є багато місць роботи,де графік роботи не з 4 ранку,і робочий день складає 8 годин. Хто Вам заважає змінити роботу де немає затримок по оплаті і графік роботи буде влаштовувати? Просто з такими скигликами і нитіками ЛПЕ ніколи не вилізе з кризи.Що Ви особисто зробили щоб змінити ситуацію? Правильно- нічого...поскиглили...понили.... пострайкували....пішли за липовим стадом...Якби Вас так сильно хвилювало що скажуть діти- то може повурушили б своїми звивинами, змінили роботу або пішли б на іншу вакансію....а звинувачувати керівництво кожен може....це найлегший шлях боягузів.....Хочете змін- почніть з себе!!!!!
Правда Показати IP 24 Березня 2016 21:35
Просто попереднє керівництво, за яке так працівники депо плачуться завело підприємство у ж''' пу...а всі звинувачення тепер відгрібає теперішній в.о. Хоча за місяць часу він зробив більше як попередні двоє разом взяті!!! Йому не повезло тільки зі спеціалістами, на яких покластися не можна, адже люди які привикли іти стадом...скиглити...красти та пити - тільки й здатні звинувачувати когось у своїх проблемах. Краще б запропонували свій варіант виходу з кризи, зайнялися нормальним ремонтом тролейбусів, прибиранням усередині, відновленням старого рухомого складу і збереженням того що є.Краще допомагайте, бо бажаючих встромити палки в колеса та підісра"" ти вистачає...І задумайтесь над питанням- що робите ви для того, щоб змінити те що Вас не влаштовує??? Які кроки зробили Ви у цьому напрямку?
Анонімка Показати IP 24 Березня 2016 22:20
Згодна! Люди які хочуть працювати і заробляти- шукають можливості! А ледачі та скиглики- шукають легких грошей та відмазки, звинувачуючи всіх і вся у своїх невдачах та не салатах, голодних дітей та проблемах. Люди підніміть свої ж* пи і самі будуйте своє життя, шукайте роботу та забезпечуйте дітей. не перекладайте своїх проблем на керівника чи інших.
лучанка Показати IP 25 Березня 2016 09:33
Що ви гоните,що може просто людина.Керовники,що хочуть то це роблять, Відмивають мільйони, крадуть,зневажають людей.Ми безправне стадо баранів,як хочуть так рулять.Це у ваших злодійських руках кермо ми безправні,а робите,що хочете.Нас маєте за бидло.Правильно потрібно всім разом все кинути і хай сідають і працюють цілий день за керомо, а тебе зневажають.Киньте на фіг все, а то ді побачать хто ви є.Понабирають цих кондукторів лохундр,що лазять між людьми сердячі і страшні,одіті ,як бомбжі з підвалу.Ви організація чи шарашкіна контора,набирайте адекватних людей, або вводьте скоріше електронний квиток.Дивитись на це вже бридко
Правда до лучанка Показати IP 27 Березня 2016 09:11
Просто людина може багато чого, якщо це їй дійсно треба. А ледачі нитіки можуть лише скиглити, звинувачувати керівництво та колег у своїй непрофесійності,нездатності заробляти та чесно працювати. Особисто я за електронний квиток. Але обзивати керівників ЛПЕ чи працівників не буду, виховання не дозволить,батьки мене виховали по іншому. Так , дійсно, кондукторам потрібно привести себе в порядок, адекватно та вічливо спілкуватися з пасажирами... Думаю керівництво візьме коментарі та побажання до уваги та зробить правильні висновки. А Вам пораджу адекватно та вічливо відкликатися за людей, з повагою до їхньої праці, вони ж не винні,що Вас не виховали.Робіть висновки і Ви.!!! Почніть з себе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus