USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Нацтелерадіо надало бланк ліцензії на мовлення телеканалу 1+1

5 Січня 2017 18:47
Український телеканал "1+1" отримав бланк ліцензії на мовлення.

Про це у Фейсбуці повідомила журналіст Наталя Лігачова.

"Плюсам" дали бланк ліцензії", - написала вона.


Нагадаємо, 29 грудня представники телеканалу 1+1 заявили, що його хочуть позбавити ліцензії, а АП намагається передати контроль над каналом в інші руки.

Окрім того, група народних депутатів з «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» звернулася до Генерального прокурора України Юрія Луценка взяти під особистий контроль ситуацію з продовженням ліцензії одному з найбільших мовників України – телеканалу «1+1». Також свою думку стосовно подій навколо каналу висловив голова Волинської облради Ігор Палиця. З його слів, 1+1 - це телеканал, який завжди говорив і говорить правду, іноді зовсім неприємну для нинішньої влади.

Голова Нацради Юрій Артеменко підкреслив, що для продовження ліцензії телеканал "1+1" має подати оновлену інформацію щодо кінцевих бенефіціарів у зв'язку з націоналізацією Приватбанку.

Як пише Укрінформ, кінцевим бенефіціарним власником станом на 31 грудня 2015 року є Ігор Коломойський, а власником істотної участі - Ігор Суркіс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
2+2 Показати IP 5 Січня 2017 19:46
закрийте і ніхто не замітить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus