USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

НАЗК перевірить міністрів, які взяли на поруки Мартиненка

25 Квітня 2017 09:13
Національне агентство з питань запобігання корупції надасть оцінку діям міністрів, які брали участь у судовому засіданні та взяли на поруки екс-депутата Миколу Мартиненка.

Про написала голова НАЗК Наталія Корчак у Фейсбук.

«Це – перший інцидент такого характеру. Як на мене, то така ситуація є неприпустимою. Урядовці, що беруть участь у судовому засіданні, яке не стосується їх прав та обов’язків, нонсенс», – додала очільниця агентства.


Нагадаємо, 20 квітня детективи НАБУ затримали колишнього народного депутата Миколу Мартиненка, якого підозрюють у розтраті коштів держпідприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» («СхідГЗК»).

За підсумками засідання, яке тривало два дні, суд обрав екс-нардепу запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Суд визначив поручителями декілька народних депутатів, зокрема Миколу Княжицького, Андрія Тетерука, Павла Пинзеника, а також міністра молоді та спорту Ігоря Жданова, міністра освіти Лілію Гриневич, главу Мінінфраструктури Володимира Омеляна та інші.

Натомість прокурори мають намір оскаржити рішення судді. На поруках Мартиненко пробуде до 20 червня. За цей час прокурори мають завершити слідство і перенаправити справу до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus