USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Операція «Дзвінок»: луцькі муніципали телефонуватимуть авторам незаконних оголошень

26 Грудня 2018 08:00
Програма «Дзвінок» запрацює в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради з 26 грудня. Її зміст полягатиме у тому, щоб постійно дзвонити громадянам, які незаконно розміщуватимуть рекламну продукцію на вулицях міста.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці муніципалів у Facebook.

«Телефонні дзвінки здійснюватимуться на номери телефонів, які люди вказують на оголошеннях та триватимуть доти, доки громадяни не ліквідують рекламу та не будуть покарані адміністративним протоколом. Дзвінки припиняться лише після звернення потенційних порушників до відповідальних осіб департаменту муніципальної варти, які куруватимуть дану програму», – йдеться у дописі.

У департаменті сподіваються, що це зменшить кількість незаконної реклами, яку громадяни розміщують на електроопорах, зупинках громадського транспорту та інших невідведених для цього місцях.

Муніципали нагадують, що згідно п.п. 2.5.5.1.11. на об’єктах благоустрою міста Луцька збороняється розміщувати оголошення та інформаційно-агітаційні плакати, рекламу, листівки тощо у невизначених для цього місцях. «За такі дії передбачена адміністративна відповідальність статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу від двадцяти до ста неоподаткованих мінімумів громадян», – інформують у департаменті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хм Показати IP 26 Грудня 2018 08:43
Ніфіга це не дасть, заблокують їх і все і фіг дозвоняться
11 Показати IP 26 Грудня 2018 09:22
Більш розумного рішення від Сиротинської годі й чекати! Головне гроші з бюджета крадуться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus