USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помічниця Пашинського розповіла, через що нардеп почав їй погрожувати

17 Липня 2018 23:46
Тетяна Блистів стверджує, що погрози від Пашинського почалися після того, як сталася підробка таблиці, яку вона відмовилася візувати. Пашинський в свою чергу заперечує звинувачення Блистів.

Про це повідомляє СТРАНА.ua.

Тетяна Блистів, глава секретаріату Комітету ВР з безпеки і оборони, розповіла, після чого на її адресу почали надходити погрози від голови комітету Сергія Пашинського. Нову інформацію у цій справі опублікувала журналістка Ольга Волкова.

«Як мені сказала Тетяна Блистів, погрози почалися від Пашинського на її адресу після того, як сталася підробка таблиці, яку вона відмовилася візувати. А мова йшла про «Укроборонпром», - заявила журналістка. Волкова також опублікувала документ, в якому Блистів викладає суть проблеми одному з керівників апарату Верховної Ради.

Згідно з цією службовою запискою, мова йде про законопроект №6697 - про реструктуризацію заборгованості підприємств «Укроборонпрому» перед Росією. За словами Блистів, проект був рекомендований до прийняття в першому читанні, хоча у ньому є ряд серйозних порушень регламенту. Наприклад, що текст закону, рекомендований до прийняття, після цього змінювався після листів з «Укроборонпрому».

Крім того, при підготовці цього закону до слухання у сесійній залі, секретаріату, який очолює Блистів, було доручено скласти порівняльну таблицю до законопроекту. Але це було зробити неможливо, тому що концепції закону постійно змінювалися навіть після позитивного вердикту Комітету щодо законопроекту, що є порушенням регламенту. На ці порушення, каже Блистів, керівництво Комітету «уваги не звертало».

4 липня вона заявила про це на засіданні і відмовилася візувати порівняльну таблицю. Після чого Пашинський викликав її в свій кабінет і почав у грубій формі погрожувати, каже Блистів. Вона пише, що поставилася до погроз серйозно і почала забезпечувати безпеку своїх близьких. Тим часом водій заступника Пашинського - нардепа Винника - привіз і передав у секретаріат порівняльну таблицю до закону за підписом Пашинського.

«Мені доповіли, що цей варіант законопроекту відрізняється від того, що знаходився в секретаріаті», - пише Блистів. Все це, на її думку, є грубим порушенням регламенту, адже законопроект до того часу вже був рекомендований до прийняття Верховній Раді.

Як повідомлялося, 16 липня на голову парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, заступника голови фракції «Народного фронту» Сергія Пашинського відкрили кримінальне провадження за погрозу вбивством.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
патріот Показати IP 18 Липня 2018 08:29
Це ж взагалі яке чм.. очолює комітет з оборони. Допоки такі при владі, Україні нічого гарного не світить :(
Петлюра Показати IP 18 Липня 2018 11:12
Не так страшні московські воші, як українські гниди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus