USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад 3 000 українських військових підозрюють у дезертирстві

8 Жовтня 2014 07:00
Військова прокуратура розслідує 222 кримінальні провадження за фактами дезертирства військовослужбовців, по яких проходять понад 3 тисячі солдатів.

Про це на брифінгу повідомив заступник генпрокурора, головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Про це повідомляє «5 канал» з посиланням на «Українські новини».

"222 провадження (за фактами дезертирства) щодо 3 тисяч 78 військовослужбовців", - сказав Матіос. З його слів, також розслідуються 56 кримінальних проваджень за фактом ухиляння від військової служби. Матіос зазначив, що більше 500 військовим оголошено підозру і обрано запобіжні заходи, серед них щодо 32 осіб - арешт.



Нагадаємо, під суди потрапили і бійці 51-ої бригади. Їх називають дезертирами. У Запоріжжі вже два місяці тягнуться засідання. Поки без перспективи закінчитись швидко. Нагадаємо, нещодавно бійців 51 залишили під вартою ще на місяць.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІСТОРІЯ 51 БРИГАДИ: ЗДОБУТКИ, ВТРАТИ, ЗВИНУВАЧЕННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
ВОНО Показати IP 8 Жовтня 2014 07:07
як я і писав раніше, хенерали не винні бо вони хенерали, а солдатів та добровольців будуть сажати сотнями до тюрми, а за шо найдуть
я Показати IP 8 Жовтня 2014 07:24
Напевно краще бути дезертиром, як мертвим, чи калікою, за що і за кого воювати!!!
ВОНО до я Показати IP 8 Жовтня 2014 07:42
воювати за свою землю, за достойне життя своїх дітей. Але поки солдати воюють в тилу ми повинні не чекати поки вони повернуться, а знищувати казнокрадів бо вони страшніший ворог ніж окупант, судити нема змісту - в суддях та прокуратурах давно сидять їхні *побратими* злодії та негідники
Анонім до ВОНО Показати IP 8 Жовтня 2014 09:53
Ей схаменися,яке остойне життя.Тобі,скільки років.Ти воюєш за достойне життя бандитів і олігархів- це їхнЯ війна.І війна,навіть не оголошена.Що ми простий люд можемо зробити? А нічого.тільки треба,щоб ці хлопці повернули автомати проти цього непотрібі, або третій майдан.Кого люстрували чи будуть люструвати, а нікого. Ти в щось віриш, я ні.Ми скоро замерзнемо ы з голоду здохнемо.Якы цыни на продукти на житло, яка пенсыя чи зарплата мызерыя. Як жити.Як?
Мама до я Показати IP 8 Жовтня 2014 09:49
Краще бути дезертиром, ніж мертвим чи калікою.За що воювати? За кого? За олігархів, бандитів,Дивіться,що твориться ,на Сході вбвають наших діток, а бандити до влади пруть стаями і ці ж самі, що беруть наших діток на смерть. Я, за дітками нашими.Чому ці Івахіви,Гунчики-пунчики у якого два сина не беруть їх на смерть вірну,захищати все награбоване, їм є що захищати,але не нашим дітям.Ні одногог чминовники чи олігарха там не воюють діти.А для показухи взяли одого,два сфотографували для нас дурного люду, дл ококзамилювання і все-воював.Сміх та й годі та невимовному горі нашого люду.
лучанка Показати IP 8 Жовтня 2014 09:16
А в нас що оголошена війна і за що їх судити, за те що примусово забрала на війну, зате що не у всіх психіка витримує це жахіття, яке вони пережили,якщо призивати ,то всіх треба, починаючи від депутатів і кабміну і тд. Вони вберегли своє життя для своїх сімей, дітей, матерів. Вже війна показала,як наші чиновники дбають про сім"Ї загиблих і тих, хто воює. Люди лишаються з проблемами сам на сам, хіба що волонтери допомагають. Де обіцяний стату учасників бойових дій тим хто воює. Один популізм.
розум Показати IP 8 Жовтня 2014 09:42
Яке дезертирство, а у нас що - війна. Війни нема, фронту нема, військового стану нема. А дезертирство є. Цікава інформація. Шановні керівники, Ви про що...
Українка Показати IP 8 Жовтня 2014 09:57
Народних депутатів діти і зяті і т.д, нехай покажуть свій патріотизм , як Україну любити і захищати. Хто цю війну почав? А тепер діти з середніх і бідних сімей мають гинути. Нехай багачі захищають свої вілли і мільйони на Сході України! Хватить нам розказувати про зраду , і патріотизм. Блін, як в народні депутати ,то оптом ідуть сім'ями, бо вони гідні і справляться- великі уми ! Хватить! Докерували державою, йдіть працюйте на заводи і поля! Що ж то за фігня- всі хочуть бути президентами і народними депутатами ? Красти і тільки красти хочуть, а робити ніхто не хоче ! Закачуйте рукави і працюйте, політики великі всі !
Ваня до Українка Показати IP 8 Жовтня 2014 10:33
Ой,як правильно сказано.Ой так воно і є.Всі олігархи нашф чинуші на чолі з президентом всі сім"ями в депутати,стидно і страшно це читати. А В ААТО хай наші дітки йдуть їх захищати. А нам всеодно чи ці бандити будуть чи російські. Ми раби,скоро нас задушать одними комунальними послугами. Ми цих не заплатимо при 1000 пенсії і 1500 зарплати, а вони вже планують ще піднімати.Бандити схаменіться
Герой Показати IP 8 Жовтня 2014 10:15
А чому ще немає в коментарях "Героям слава!" та "Герої не вмирають!"?
українка Показати IP 8 Жовтня 2014 11:01
ото і все, на що ми здатні - один одному тут пожалітися, а толк від цього який? Помаранчеву революцію про..рали, до кінця не довели, результат Майдану той же. Давайте порозказуємо один одному яка влада погана, депутати, суди і прокурори....але ж після них прийдуть такі самі, менталітет у нас такий - урвати собі, поки можна. Вже ж депутатам зарплату мізерну як для них зробили - 6 тис., але ж як рвуться знов до корита, і всі перед виборами прозрівають - знають як Україну розбудувати, а потім їх перемикає - забувають. І ми як стадо - ідем за поводирем, нема зараз поводира (видно ніхто не платить) щоб з тої війни всіх на Київ завернути, розбомбити і ВР, і КАбМін, і Президента з його цукерками нахрєн в Росію відправити, але їх місце займуть подібні, бо проста людина не потягне і воно їй не треба.Висновок - все по колу і так до безкінечності. Чого бідні?... бо ....А той Донбас хай кацапи беруть, аби наші хлопці не гинули, всеодно там жодного українця нема.
птх посвящается Показати IP 8 Жовтня 2014 11:36
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus