USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Роботу луцьких освітян оцінили

19 Червня 2013 11:34
Луцьким освітянам подякували за хорошу роботу у минулому навчальному році.

Про це йшлося під час виконкому Луцької міської ради 19-ого червня.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк зазначив, що цей навчальний рік був успішним. Зокрема учні і педагоги ставали переможцями на всеукраїнських і міжнародних конкурсах і мають чималі здобутки у наукових напрацюваннях.

Відтак освітяни вважають, що з огляду на результати треба продовжити науково-дослідницькі роботи у школах.

Перший заступник мера Святослав Кравчук зауважив, що треба виділити ще кошти на додаткові години на роботу з обдарованими дітьми: «Ті результати, які показали учні, це дуже хороші результати. Тому треба допомагати, щоб вони глибше пізнавали предмети».

Також Святослав Кравчук зазначив, що у здобутках дуже велика заслуга батьків та благодійників: «Благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк», більше 200 тисяч гривень проплатив на закупівлю літератури у навчальних закладах».

У підсумку, пропри окремі проблеми, освітянам подякували за здійснену роботу за минулий навчальний рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus