USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Савченко потрапила в полон до загибелі російських журналістів, - адвокат

25 Серпня 2014 21:41
Надія Савченко потрапила в полон до луганських бойовиків ще до того, як загинули російські журналісти Корнелюк і Волошин, у смерті яких Росія звинувачує українку.

Про це повідомив адвокат Савченко Марк Фейгін у своєму Twtter.

"Ну і скоро головне. Надія Савченко потрапила в полон до луганських (бойовиків) до загибелі російських журналістів. У застінках абсолютно невинна людина", – написав він.

Також Фейгін проінформував читачів свого мікроблогу, що засідання щодо подовження утримання під вартою Савченко відбудеться 27 серпня о 10 годині (імовірно, за Москвою - ред.) ранку.

Крім того, адвокат нагадав, що не давав "ніяких підписок про нерозголошення і не збирається".

Нагадаємо, штурман Військово-повітряних сил України Надія Савченко воювала на Донбасі у складі батальйону Айдар. Льотчиця потрапила в полон до сепаратистів, після чого опинилася в СІЗО на території Росії.

МЗС України висловило рішучий і категоричний протест у зв’язку з незаконним вивезенням її на територію Росії.

Президент України Петро Порошенко нагородив льотчицю Надію Савченко, яка знаходиться в полоні Росії, орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Як повідомлялося, український патріот, який розфарбував зірку на сталінській висотці в Москві в кольори українського прапора, готовий здатися в обмін на льотчицю Надію Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus