USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Скандальний луцький комуніст «засвітився» на конференції про фашизм в Україні

11 Листопада 2018 15:53
Лучанин Михайло Кононович, який є лідером комсомолу в Україні, «засвітився» на фото з конференції «Фашизм, як державна політика в сучасній Україні».

Світлину зі скандальним луцьким комуністом розмістив у Фейсбуці Богдан Жишко.

«Десь у Києві є комуняцке кубло», - прокоментував Жишко фотографії.

Із підпису фотографій зрозуміло, що науково-практична конференція на тему фашизму в сучасній Україні відбулася у Києві 9 листопада. Захід приурочили до Міжнародного дня боротьби із фашизмом.
Натомість сам Михайло Кононович розмістив у себе на сторінці ще й такий пост.
Нагадаємо, працівники Служби безпеки України провели у травні провели обшуку квартирі луцького комуніста Михайла Кононовича в Києві. Під час обшуків у лідерів забороненої Комуністичної партії України вилучили посвідчення луцького комуніста Олександра Кононовича, де вказано, що він належить до «Русской общины Волынской области». Натомість його брат Михайло Кононович належить до білоруської спільноти «Сябры Валыні».

А в лютому у Києві луцьких комуністів побили за агітлистівки, які закликають до боротьби з нацизмом.

Зауважимо, брати Олександр та Михайло Кононовичі скандально відомі у Луцьку своєю антиукраїнської позицією та пропагування сепаратизму. Зокрема, наприкінці вересня цього року куцький комуніст Олександр Кононович на російському телеканалі поскаржився на переслідування в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Реаліст Показати IP 11 Листопада 2018 17:20
Це його невід'ємне право, закріплене в Конституції. А те, що до цього привертається така увага і ця подія так висвітлюється, свідчить про те, що фашизму в Україні - вагон.
saa до Реаліст Показати IP 11 Листопада 2018 17:57
Брешеш, маскалику... камунізм в Україні - заборонений законом...
123 до Реаліст Показати IP 11 Листопада 2018 17:59
Значна частина наших "поцріотів", а тим більше "октівістів", визнає загальні права лише тоді, коли це не розходиться з їхніми поглядами.
Ого до 123 Показати IP 11 Листопада 2018 18:28
Братики кононовичі в коментах сидять, підвизгують. Ті ще _ідарасики _ончені.
123 до Ого Показати IP 11 Листопада 2018 20:36
Та ні, не Кононович в мене прізвище. Більше того тобі скажу - мені якось до вподоби праві партії та ідеологія, до "лівих" особливої тяги нема. Але не можу не помічати тенденцію багатьох "українських патріотів" - "є дві точки зору, моя і неправильна". А оці твої згадування альтернативних орієнтацій - це твоє особисте? Так мені фіолетово, з ким ти там і куди саме. Закривайся собі в спальні, і роби що хочеш, головне громадський спокій не порушуй.
Згинь до Реаліст Показати IP 11 Листопада 2018 18:29
Комунізм знищив більше людей, ніж фашизм і соціал - націоналізм разом взяті. Хоча по суті комунізм це і є фашизм, тільки в іншій обгортці.
реальний реаліст до Реаліст Показати IP 11 Листопада 2018 18:34
Вагон фашизму - це в Росії, в принципі навіть не вагон, а цілий состав.
Луцьк до реальний реаліст Показати IP 15 Листопада 2018 13:06
І, я так розумію, ви це можете аргументовано довести, чи аби поговорити???
Проти Показати IP 11 Листопада 2018 18:58
Кожна людина має право на свій погляд. А хлопці молодці хоча б тому,що не змінюють не дивлячись ні на що свої переконання. Багатьом нашим політикам є чому в них ще повчитися.
Реаліст до Згинь і Р Показати IP 11 Листопада 2018 21:19
Мені глибоко до лампочки ваша Росія, в яку ви вчепилися, як дурний пес в ганчірку. Є вона, немає її - мені байдуже. Знаю одне - наші біди - від нас самих. Від нашої нетерпимості, шароварства, ненависті один до одного, намагання втоптати в бруд інакомислячих і багато чого іншого, притаманного українцям. Зникне завтра Росія з карти світу- ми краще жити не будемо. Проте, точно знову будемо шукати "винуватих" в чомусь Кононовичів, або тих, хто думає не так, як зомбована маса.
Думати потрібно до Реаліст до Згинь і Р Показати IP 12 Листопада 2018 07:23
Війна в Україні з росією, і тільки з росією, І САМЕ З РОСІЄЮ. Не буде росії, - НЕ БУДЕ ВІЙНИ, НЕ БУДУТЬ ГИНУТИ НАШІ ХЛОПЦІ НА ФРОНТІ. Все інше, то є наші внутрішні проблеми. АЛЕ ВІЙНА ТРИВАЄ, ВІЙНА ГІБРИДНА НА ВСІХ ФРОНТАХ, І ВІЙНА САМЕ З рОСІЄЮ. А тобі, і таким як ти й далі нехай буде все рівно, моліться на червоний прапор...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus