USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Срібна призерка чемпіонату Європи з боксу – про змагання в Болгарії

27 Листопада 2016 19:00
Чемпіонат Європи з боксу серед жінок відбувався протягом 14-24 листопада у столиці Болгарії - Софії.

Волинянка Тетяна Коб посіла на престижних змаганнях друге місце (вагова категорія 51 кілограм). В першому поєдинку Тетяна перемогла італійську спортсменку (3:0), далі подужала туркеню (3:0), полячку (2:1), але у фіналі поступилася росіянці Олені Савєльєвій (0:3).

Відома боксерка та учасниця останніх Олімпійських ігор розповіла про свої враження від європейської першості Інформаційному агентству Волинські Новини:

– Наша жіноча збірна налічувала десять дівчат. З волинянок була тільки одна я. Моя суперниця в Ріо, болгарка Станіміра Петрова, боксувала в категорії до 54 кілограм, тому нам не вдалося знову зійтися в ринзі. За десять днів перебування у Софії не гуляла містом зовсім, оскільки у вільний час підтримувала українок. До Нового року та Різдва поки не маю ніяких планів. Після свят – посиленні тренування та підготовка до чемпіонату України, – повідомила Тетяна.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus