USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суд дав дозвіл на затримання Онищенка

9 Серпня 2016 18:36
Солом’янський районний суд Києва задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про затримання народного депутат України Олександра Онищенка для приводу його в суд, щоб обрати запобіжний захід. Про це повідомили УНН у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

"Клопотання ми вже подали… Суд оперативно розглянув (клопотання САП про затримання О.Онищенка для приводу до суду, щоб обрати запобіжний захід – ред.). Надали дозвіл", - зазначили у САП.

Як відомо, екс-депутата підозрюють у причетності до розкрадання українського газу. Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка. Втім, політика вже нема в Україні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЕКСПЕРТ ЗАЯВИВ, ЩО ГПУ СВІДОМО ДАЄ ОНИЩЕНКУ ШАНС ПРОДАТИ АКТИВИ

27 липня, генеральний прокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Олександру Онищенку.

НАБУ вже кілька разів викликало на допит О.Онищенка, однак він жодного разу так і не з’явився.

За станом на 26 липня у цій справі затримано 12 підозрюваних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Робітник заводу Показати IP 9 Серпня 2016 20:55
Сьогодні , що 1 квітня - день сміху ??? Він з Лондона крутить пальцем вам біля скроні ...! Якби так сантехніки працювали , як наша прокуратура ми всі були б в лайні ...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus