USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Суд повернув паспорт Насірову та продовжив йому запобіжний захід

17 Травня 2018 09:39
Шевченківський суд Києва зобов'язав Державну міграційну службу Києва повернути екс-голові Державної фіскальної служби Роману Насірову внутрішній паспорт і скасував арешт годинників його дружини, але при цьому продовжив йому запобіжний захід у рамках слідства.

Про це повідомляє Судовий репортер за підсумками засідання 16 травня, передає Кореспондент.

Як розповів адвокат екс-чиновника Любомир Дроздовський, обов'язки Насірова були продовжені ще на два місяці, хоча захист подавав клопотання про їх скасування.

Зокрема, Насіров і далі носитиме електронний браслет. Йому заборонено виїжджати за межі Київської області.

Адвокат також повідомив, що суд задовольнив два інших клопотання захисту. Насірову повернуть внутрішній паспорт, який йому мали віддати ще в квітні, і знімуть арешт з п'яти пар годинників його дружини Катерини Глімбовської, які були вилучені під час обшуку.

За словами адвоката, внутрішній паспорт був вилучений під час обшуку як речовий доказ, а потім переданий детективами в міграційну службу як документ, що дає право виїзду за кордон.

Як відомо, Роман Насіров підозрюється в завданні збитку 2 млрд гривень. За даними слідства, він ухвалював необґрунтовані рішення про відстрочення рентної плати за видобуток корисних копалин.

Раніше, 31 січня, Кабінет міністрів ухвалив рішення про звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. Той, в свою чергу, подав до суду на Кабмін і ДФС. Він просить суд повернути його на посаду глави відомства і компенсувати йому зарплату за період відсутності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus