USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У депутатів виникли зауваження до звіту Романюка про роботу виконкому

29 Квітня 2015 12:34
Інформацію про роботу виконавчого комітету міськради протягом першого кварталу цього року дехто з депутатів назвав неповною.

По це йшлося під час 73-ї сесії Луцької міськради 29 квітня.

Про роботу виконавчого комітету міської ради протягом першого кварталу 2015 року доповідав міський голова Микола Романюк. У депутатів виникли зауваження до інформації, що була їм надана.

Як заявив голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов, депутатам хотілося б почути звіт про роботу виконкому протягом 2014 року загалом, а не лише першого кварталу цього року. Він зауважив, що до складу виконкому з 26 березня минулого року увійшли представники громадянського суспільства, активісти Євромайдану, відтоді робота органу стала прозорішою.

Також він звернув увагу на те, що під час засідань виконкому неодноразово розглядали рішення стосовно осіб, які мають родинні зв’язки з міським головою, натомість він не повідомляв про те, що є конфлікт інтересів стосовно цих питань.

Це, з його слів, повинно бути відображено у звіті. Також не надана інформація про причини невідвідувань засідань виконкому окремим його членами та про безплатне користування автомобілем міського голови.

Своєю чергою, депутат Павло Данильчук зазначив, що виконком переформатувався торік, до нього увійшли члени, які мають думку, відмінну від працівників міськради, які входять до виконкому., наприклад, щодо режиму роботи окремих закладів ресторанного бізнесу. Відтак, він пропонував запросити на наступну сесії членів виконкому Олега Бондарука та Богдана Климчука, щоб заслухати їхню думку про роботу виконкому, а після цього заслухати звіт від міського голови. Цю пропозицію обранці міської громади не підтримали.



Микола Романюк, коментуючи зауваження щодо рішень відносно бізнесу його родичів, зазначив, що не хоче на цьому зупинятися, адже «усім відомо, для чого це робиться». Він запевнив, що під час засідань виконкому зупинявся на цих питаннях.

У підсумку, звіт про роботу виконкому депутати взяли до відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Інсайдер Показати IP 29 Квітня 2015 13:29
якби чиновники сумлінно виконували обов'язки і обіцянки і це позитивно відбивалося б на громадянах , на їхньому побуті, доходах, зайнятості , то маленькі "витівки" їхніх дітей не впадали б в очі і не доводилося б викручуватися як вужикам на сковородці
Анонім до Інсайдер Показати IP 29 Квітня 2015 14:48
перший хто не виконує свої обіцянки - це порошенко.
11 Показати IP 29 Квітня 2015 13:38
ну як волинські новини не могли написати знову про осіпова....дивно було б.....
Бук Показати IP 29 Квітня 2015 16:54
Ося (Осіпов А.) - цікаво, а що ти зробив за останні 2-3 роки чи хоча б за 2014р. ( невраховуючи, що ти - Ося разом з братами Бондаруками (Рома,Юра), Бень А , Грицюк Ю., Кірошенко, Ешвович А. та інші "спритники" пограбували ПАТ "Західінкомбанк" взявши обманним шляхом і з сумнівною заставою кредитів, овердрафтів на такі свої фірмочки як "ПлАСТІКОМ", Волинська інвестиційна група", "Промбуд-6" )??? Коли борги банку віддаш, Ося ? Що слабо, чм..ь ?
Місто Л до Бук Показати IP 29 Квітня 2015 18:33
Все правильно, я також знаю цю історію, якщо треба, то і свідком піду. Так Андрійко рветься до влади!!!! А х.... тобі, поняв Ося!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus