USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Луцькому ЦНАПі знову видають закордонні паспорти

30 Травня 2017 16:17
Про відновлення роботи з видачі ліній ID та закордонних паспортів повідомила директор Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку під час оперативної наради у виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука 30 травня.

Як повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариса Карпяк, у ЦНАПі відновили роботу з видачі ліній ID та закордонних паспортів.

Нагадаємо, що міський бюджет втрачав щодня по 30 тисяч гривень від того, що закордонні паспорти тимчасово не видавали.

Як раніше повідомлялося, 6 квітня по обіді роботу з оформлення та видачі закордонних паспортів державним підприємством «Документ» було припинено у зв’язку з тим, що Служба безпеки України проводила слідчі дії. 6 квітня о 16 годині зник зв’язок з сервісом і у луцькому ЦНАПі. Того ж дня Європейський парламент ухвалив рішення про безвізовий режим для України.

Якщо «безвіз» запрацює з червня цього року, то власникам біометричних паспортів не потрібно буде оформляти візи, щоб поїхати в країни Шенгену. Прес-секретар держпідприємства «Документ» Володимир Поліщук пообіцяв, що вже 11 квітня сервіси оформлення і видачі закордонних паспортів відновлять роботу у Києві, а потім упродовж тижня мають відновити роботу всі 26 регіональних центрів, а також центри надання адмінпослуг. Проте в цей термін змін не відбулося.

Згодом роботу сервісів видачі закордонних паспортів в Україні пообіцяли відновити найближчим часом. Як інформував сайт ДП «Документ», 18 квітня три центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс» в Києві відновили роботу в повному обсязі, як з оформлення, так і видачі закордонних паспортів та ID-карток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus