USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку обстежать пасажиропотік на всіх маршрутах

28 Березня 2017 09:36
Здійснити обстеження пасажиропотоку на усіх без винятку автобусних маршрутах у місті, щоб визначити тариф на перевезення, вирішили у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 28 березня.

Так, член виконкому Олег Бондарук зауважив, що нагальним є питання остеження пасажиропотоку. Воно виникло через те, що нині гостро стоїть питання підвищення вартості тарифу за пасажирські перевезення. З його слів, під час громадського обговорення та круглих столів чимало виникало запитань про те, чому управління транспорту та зв’язку міськради перевірило лише 5 маршрутів. Відтак, у проекті рішення пропонують перевірити пасажиропотік на усіх неврахованих маршрутах, а отриману інформацію використовувати під час розробки електронного квитка. Таке обстеження дозволить ефективно визначити тариф на перевезення у Луцьку.

Члени виконкому підтримали проект рішення.

Нагадаємо, 7 березня в Луцькій міській раді скликали позачергове засідання міськвиконкому, на якому мали затвердити вартість проїду в міських маршрутках – 4 гривні за дорослого пасажира. Проте, достатньої кількості голосів тоді не набралося. Адже чимало членів виконкому просили відкласти розгляд питання до завершення громадських слухань, які відбулися 10 березня.

Нагадаємо, перевізники вимагали підвищення вартості квитка у маршрутках Луцька до 5 гривень. Натомість у міській раді заявляли, що такий тариф неприйнятний, а от здорожчання проїзду у маршрутках до 4 гривень називають обґрунтованим.

Варто додати, у той час, коли перевізники з боєм добиваються підвищення вартості проїзду, в мешканців міста є чимало нарікань на якість перевезень. Пересічні лучани часто скаржаться на поведінку водіїв, недотримання ними графіків руху, холод в транспорті та якість перевезень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 28 Березня 2017 10:25
Для кого те обстеження якщо новина вище, що з 1 квітня вже підвищують ціну?! Чи то першотравневий жарт? :)
1212 Показати IP 28 Березня 2017 12:55
ще нехай перевірять технічний стан тих маршруток. Половина з них взагалі не має права возити людей - як зупиняється на зупинці то такий звук як від неї щось відвалюється, чути на всю вулицю!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus