USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У МВС визнали, що молоду радницю Авакова призначили без конкурсу

22 Листопада 2016 16:06
Призначаючи Анастасію Дєєву на пост заступника Міністра внутрішніх справ з питань європейської інтеграції конкурсний відбір не проводили.

Про це йдеться у відповіді МВС на інформаційний запит «Українських Новин».

В міністерстві пояснили, що посада заступника міністра є політичною і не підпадає під дії ані трудового законодавства, ані закону «Про державну службу».
При цьому Дєєва, фактично, стала другим за значенням заступником в міністерстві. Тобто за відсутності Авакова та його першого заступника, МВС керуватиме саме 24-річна Анастасія Дєєва.

На запит видання у міністерстві надали список посадових обов'язків попередника Дєєвої на цій посаді. Вона координує всю міжнародну діяльність органів МВС; контролює роботу щодо виконання в МВС заходів, передбачених Угодою про асоціацію з ЄС; координує заходи з обміну досвідом із зарубіжними службами, курує роботу представників МВС в дипмісіях за кордоном, а також миротворчу діяльність в складі місій під егідою ООН і ОБСЄ.

Також вона має право підписувати накази МВС, давати обов'язкові до виконання вказівки співробітникам і держслужбовцям апарату МВС, заслуховувати керівників підрозділів МВС. До її сфери віднесли і координацію дій з МЗС і Мінекономрозвитку України.

У безпосередньому підпорядкуванні у Дєєвої перебуває Управління міжнародних зв'язків МВС.
Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 24-річній заступниці міністра внутрішніх справ України зпитань євроінтеграції загрожує в'язниця - тому, що заступник міністра внутрішніх справ України Анастасія Дєєва призначена на своє місце з порушенням процедури.

Сама ж Дєєва досі не знає, хто її проштовхнув до МВС. З її слів, дівчина потрапила в МВС на запрошення Еки Згуладзе, яка пішла з посади заступника міністра Арсена Авакова в травні 2016 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Жора М.В. Показати IP 22 Листопада 2016 16:17
За Яника призначали донецьких , тепер "революціонери" призначають своїх б*дей і собутильників. Що помінялося ??? В черговий раз народ кидонули , і ми як лохи повірили в "світле" майбутнє... Чекаймо поки депутат Гаврилюк (головний революціонер ) придумає закони,- як нам жити краще...
Опер Показати IP 22 Листопада 2016 17:59
Такої зсученої влади ще світ не видів, проте усі товаришують, питання - чому? Може полігон для харчового мусору шукають, або ще щось на кшталт цього. Може буфер з живих людей з Росію таким чином створюють? хто-зна. Адже не до раю нас готують це точно, він їм самим потрібен, а народ як бройлерів годують, ... чому ?
Мда уж Показати IP 22 Листопада 2016 18:14
Країною керують одні під@р@си і бл@ді....
Оленка Показати IP 23 Листопада 2016 10:33
Цікаве формулювання "не поширюється трудове законодавство". Трудове законодавство поширюється на всі трудові відносини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus