USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Росії судитимуть убитого у Києві екс-депутата Вороненкова

10 Вересня 2018 20:16
Слідчий комітет Російської Федерації завершив розслідування і направив до суду справу за звинуваченням у шахрайстві убитого в Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова.



Про це повідомляє прес-служба СК РФ, передає УНН.

"Головним слідчим управлінням Слідчого комітету РФ завершено розслідування кримінальної справи стосовно колишнього депутата Державної Думи ФС РФ Дениса Вороненкова. Слідством йому заочно інкримінувалися злочини, передбачені ч.3 ст.33, ч.1 ст.170.1 КК РФ (організація фальсифікації єдиного державного реєстру юридичних осіб) та ч.4 ст.159 КК РФ (шахрайство)", - йдеться в повідомленні.


Відзначається, що, незважаючи на смерть Вороненкова, розслідування кримінальної справи стосовно нього було продовжено у зв'язку із запереченнями родичів загиблого проти закриття справи у зв'язку зі смертю обвинуваченого.

"Слідством встановлено, що саме Вороненков забезпечував фінансування злочинних дій, давав вказівки іншим співучасникам і особисто контролював процес незаконної зміни керівника ТОВ "ТОМА". Також Вороненков організував "переведення в готівку" одержаних злочинним шляхом грошових коштів та розподілив їх між собою та іншими співучасниками. Це підтверджується свідченнями інших співучасників, потерпілого і свідків, результатами обшуків і висновками експертів", - заявляють в Слідкомі.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року Києві застрелили колишнього депутата російського парламенту Дениса Вороненкова.


У січні 2017 року колишній депутат державної думи Російської Федерації Денис Вороненков дав свідчення Генеральній прокуратурі України в кримінальному провадженні за підозрою екс-президента України Віктора Януковича в державній зраді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus