USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У СНУ вивчатимуть білоруську та чеську мови

12 Серпня 2017 07:00
Викладання двох нових мов започаткували на факультеті філології та журналістики Східноєвропейського нацуніверситету імені Лесі Українки.

Про це у Facebook написав декан факультету Юрій Громик.

"У Луцьку студенти-філологи вивчатимуть білоруську та чеську мови!

На факультеті філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки з нового навчального року буде започатковано викладання ще двох слов'янських мов (досі, окрім української, студенти вивчали польську, російську, старослов'янську).

Студенти 1 курсу спеціальності "Філологія (українська мова та література)" вивчатимуть білоруську мову. Допомагатиме в цій справі Брестський державний університет імені О.С.Пушкіна, який погодився делегувати до Луцька викладача кафедри білоруської філології.

Студенти 3 курсу спеціальності "Філологія (мова та література (польська))" вивчатимуть чеську мову за допомогою викладача зі Львівського національного університету імені Івана Франка", - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Абітурієнт Показати IP 12 Серпня 2017 10:16
Закінчу філфак і в Прагу на завод
Ціпа Василькова із Показати IP 12 Серпня 2017 22:58
Я розумію, шо чеську можна вчити, але нахіба старослов'янська, білоруська і російська, я вважаю, що це непотрібні мови, українці й так знають їх пречудово, тобто філолог майже кожен.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus