USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У центрі міста лучан дивували східними танцями. Фото

13 Серпня 2017 14:08
Колектив східного та сучасного танцю «Джаліла», який виступив на сімейному фестивалі «Family weekend», запалив серця лучан. А дітлахи, які були присутні на виступі, підтримали колектив своїми танцями.

Виступ відбувся сьогодні, 13 серпня, в рамках другого дня фестивалю, який відбувається у Центральному парку імені Лесі Українки.

Нагадаємо, сімейний фестиваль «Family weekend» стартував у суботу, 12 серпня.

Так, під час другого дня фестивалю малі та дорослі лучани продовжують фотографуватися біля різних фотозон та куштувати найрізноманітніші смаколики. Крім того, усі відвідувачі мають змогу повчитися іноземних мов, зокрема англійської.

Проте на початку відкриття другого дня фесту очі гостей були прикуті до сцени, де виступав колектив сучасного та східного танцю «Джаліла», який, до слова, є чемпіоном України в різних номінаціях у 2014 та 2016 роках. Малі дітки теж не соромилися танцювати, коли чули запальну східну музику. Кінець виступу глядачі зустріли оваціями.

Зауважимо, на цьому програма фестивалю не вичерпується – відвідувачів чекає виступ клубу спортивного бального танцю «Фортуна», сімейна вечірка в стилі «Мафія», виступ Галини Конах та багато інших цікавих заходів. А наприкінці фестивалю відбудеться благодійний аукціон, на якому з молотка підуть речі знаменитостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus