USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розкажуть, чи варто терпіти насильство у сім’ї

5 Червня 2013 17:07
Інтерактивний захід під назвою «Жива бібліотека» на тему «Насильство у сім’ї: чи варто терпіти?» відбудеться завтра, 6 червня, у Луцьку.

Про це повідомили у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради.

Так, захід відбудеться завтра, 6 червня 2013 року, о 15:00 у Луцькому педагогічному коледжі.

Відповіді на багато запитань можна буде почути під час «Живої бібліотеки». Зокрема чому чоловіки перетворюються у тиранів після штампу у паспорті? Як себе захистити від кривдників? Куди звернутися за допомогою? Які діти виростають у сім’ях, де батьки вирішують конфлікти кулаками?

На «Живу бібліотеку» запросили Ліну Галан – директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Довідково:
За результатами дослідження ЮНІСЕФ, в Україні від психологічного чи фізичного насильства в сім’ї страждає майже 60% дітей у віці від 2 до 14 років. Майже 102 тисячі осіб перебувають на профілактичному обліку органів внутрішніх справ, як такі, які вчинили домашнє насильство. З них – приблизно 93 тисяч – це чоловіки, майже 9000 – жінки.

У 2013 році до Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надійшло 151, у 2012 році – 646 повідомлень про факти домашнього насильства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus