USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Одесі влада рекомендує не купатися в Чорному морі

8 Серпня 2016 21:01
Злива в Одесі змила в море велику кількість сміття. Влада радить не купатися кілька днів.

Про це інфорує УНІАН.

В Одесі влада рекомендує не купатися у Чорному морі кілька днів у зв'язку з потраплянням у воду великої кількості сміття, змитого зливою під час вчорашнього буревію.

Про це сьогодні на брифінгу заявив директор департаменту міського господарства Одеської міської ради Олександр Козловський.

З його слів, від купання слід утриматися у зв'язку з тим, що в акваторію потрапило багато сміття, змитого зливою з прибережних схилів. Також, згідно з уточненою інформацією, шквальним вітром повалило 64 дерева, зламало більше ніж 60 великих гілок у різних районах міста. Найбільшого удару стихії зазнали КП «ЖКС «Черьомушки» і КП «ЖКС «Фонтанський».

У неділю, 7 серпня, випало в місті 55,4 мм опадів. В Одесі й частині Одеської області вирував ураган, затопило вулиці, від поривів шквального вітру ламалися дерева. У Білгород-Дністровському районі Одеської області під час спортивно-музичного фестивалю Z-Games від удару блискавки загинув 25-річний волинянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 8 Серпня 2016 23:28
Відпочивала кілька днів тому в Одесі. Там і без вчорашнього буревію страшно було купатися. Якісь водорослі плавають зелені, потім алергія на тілі від них... Таки відпочивати на морі треба подалі від великих міст з їх заводами і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus