USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Відкликає луцьких депутатів не громада, а збори БПП «Солідарність»

15 Серпня 2017 19:35
Приходячи у Луцьку виборчу комісію для перевірки підписів щодо відкликання депутатів, лучани не знають під чиїми прізвищами підписувалися й чому обранців громади потрібно відкликати. Свою позицію вони пояснюють тим, що таку вказівку отримали під час зборів партії «Солідарність».

Перед продовженням засідання Луцької виборчої комісії 15 серпня із паспортом прийшов пан Юрій. Нібито для того, аби підтвердити свої 5 підписів за відкликання депутатів, однак, насправді, пояснює лучанин, він не знає, кого «Солідарність» хоче відкликати, а прийшов лиш тому, що так сказала партія.

«Я голосував за Порошенка. Кого хочуть відкликати не знаю, це таке колективне рішення партії «Солідарність», про це на зборах казали», - розповів пан Юрій.
Дивним чином відбувалася й сама перевірка: лучанин Юрій не знав за кого ставив підписи, однак у цьому йому допомогла заступник голови Луцької виборчої комісії Оксана Костанда. Більше того, це мало відбуватися за повірки правоохоронця, однак той стояв осторонь і підпис поставив тільки тоді, коли його покликала Костанда.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИХ ДЕПУТАТІВ «ВІДКЛИКАЮТЬ» МЕШКАНЦІ БІЛОЇ ЦЕРКВИ

Відзначимо, що люди, які приходять на перевірку, мають із собою листочок, де вказано, в якому підписному листі є їхні підписи.
Із цього приводу голова луцької виборчої комісії Леонід Будцев зауважив, що вочевидь їм допомагає ініціативна група.
Більше того, кожен із перевіряючих просить ксерокс акту перевірки підпису.

Не на камеру люди кажуть, що за це вони отримують «винагороду».

Були й такі люди, які показавши вручений їм листочок від «Солідарності», та побачивши, що їх знімає камера, – тікали із засідання комісії.
Нагадаємо, що за фінансування олігархічної групи «Континіум» члени обласного осередку БПП «Солідарність» ініціювали відкликання депутатів Луцькради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука. Депутати, однак, стверджують, що для їхнього відкликання немає жодних законних підстав, а процес відкликання – спосіб БПП «Солідарність» і «Континіуму» захопити владу в місті. Ініціатори відкликати депутатів міської ради називають заменшену цифру необхідних підписів. Також виборча комісія розглядає питання з порушенням закону та ховається від ЗМІ. Окрім того, адвокат Святослав Туз звернувся до Луцького відділу поліції, аби дізнатися, згідно яких положень їхні співробітники здійснюють перевірку достовірності підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Прокуратурі Показати IP 15 Серпня 2017 20:12
Голову ТВК БУДЦЕВА І ЗАСТУПНИЦЮ ПІД КРИМІНАЛ брали гроші від континіума давав Бодя Гончарук
Закон Показати IP 15 Серпня 2017 20:51
Будцев скупляй сухарі в там-тамі
Лучани Показати IP 15 Серпня 2017 21:24
БПП (Бандитська Партія Порошенка) з Континіумом рветься до влади!
луцьк без брехні Показати IP 15 Серпня 2017 21:30
Івахів без Єрьоми нуль... навіть цей цирк з відізванням провернути не може. клоуни
Петро Показати IP 16 Серпня 2017 07:28
Це було і так очевидно що сморід весь від "солідолу" Бариг з Панамських Патріотів.. Ага. "Живемо по-новому"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus