USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Війна – вигідна Порошенку для збереження влади, - Онищенко

20 Грудня 2016 18:11
Українські чиновники топ-рівня і союзники президента Петра Порошенка наживаються на поставках військового обладнання і зброї в зону АТО, де українська армія веде бойові дії проти проросійських сепаратистів. Про це заявив нардеп-втікач Олександр Онищенко, відповідаючи на питання під час Skype-конференції, пояснюючи чому українська сторона вже другий рік не прагне виконувати досягнуті з Москвою домовленості в Мінську.

"Він не хоче цього робити, війна для нього теж бізнес і можливість утримати владу", - повідомляє "Страна" з посиланням на Radio Free Europe.

У Порошенка, своєю чергою, заперечують всі звинувачення і погрожують судитися з тими журналістами, які повідомляють про заяви Онищенко.

"Він (Порошенко) не хоче робити цього, насправді, тому що війна для нього - це бізнес. Це для нього вигідна ситуація, щоб зберегти владу", - сказав Онищенко на прес-конференції через Skype.

Також Онищенко прогнозує, що при такому положенні справ "Україна стане такою ж країною, як Афганістан чи Ірак, де корупція знаходиться на найвищому рівні".

"Якщо ви [американці] хочете, щоб Україна була в Європі, якщо ви хочете, щоб Україна реформувала економіку, ви повинні контролювати всю цю фінансову підтримку, яку ви даєте Україні, ви повинні брати активнішу участь", - резюмував він.

Нардеп-втікач Онищенко сподівається, що вже наступної весни президент України Петро Порошенко може піти з посади через скандал, який виникне після публікації інформації про шокуючу корупцію у вищих ешелонах державної влади, інформує "Апостроф".

Нардеп-втікач проводить паралелі між попереднім та нинішнім главами держави, заявивши, що на відміну від Януковича, який "давав людям працювати і заробляти", Порошенко "нікому нічого не дає і гребе все під себе".

Нагадаємо, 2 грудня Онищенко виступив на одному з російських федеральних телеканалів і заявив, що Порошенко вимагав гроші у великих бізнесменів, а частина цих сум направляв на підкуп депутатів Верховної Ради.

ЧИТАТИ ЩЕ: СУМКИ ГРОШЕЙ І ЗМОВА ПРОТИ ЯЦЕНЮКА, - ОНИЩЕНКО ПРО КОРУПЦІЮ В ОТОЧЕННІ ПОРОШЕНКА

6 грудня Онищенко оприлюднив одну зі своїх аудіозаписів. Політик-утікач запевняє, що це були переговори з "посланцем від Адміністрації Президента" нардепом Олесем Довгим, йшлося про можливі варіанти припинення кримінального провадження проти Онищенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ахванасій Показати IP 20 Грудня 2016 18:57
Ахванасій теж сподівається, що вже наступної весни президент України Петро Порошенко може піти з посади.
Дід Панас до Ахванас Показати IP 21 Грудня 2016 11:15
не може ... а повинен ПІТИ ... на НАРИ ... !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus