USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинянина, який убив екс-дружину й поранив її чоловіка, упіймали на вокзалі

21 Грудня 2016 11:04
Слідчі оголосили 24-річному волинянину про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Нагадаємо, 16 грудня, в Ратнівському районі 24-річний місцевий житель зарізав свою колишню дружину та ледь не вкоротив віку її чоловікові. Поліція оперативно затримала зловмисника.

Трагедія трапилася в селі Гута Ратнівського району. Вбивця близько третьої ночі навідався до будинку колишньої дружини. У помешканні знаходилися чоловік покійної та троє малолітніх дітей.

У ході сварки підозрюваний декілька разів вдарив ножем 26-річного чоловіка господині будинку. Потім зловмисник накинувся з ножем на свою колишню дружину, 19-річну місцеву жительку. Жінка намагалися врятуватися й вибігла з хати. Зловмисник наздогнав її та вдарив ще декілька разів ножем. Від отриманих травм вона загинула, 26-річного чоловіка покійної вдалося врятувати завдяки вчасно наданій медичній допомозі. Зловмисник із місця пригоди утік.

«Уранці наступного дня співробітники управління карного розшуку волинської поліції затримали правопорушника на залізничній станції в місті Ковель. Слідчі Ратнівського відділу поліції оголосили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

Щодо підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою строком на два місяці.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
савченко Показати IP 21 Грудня 2016 18:04
я допоможу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus