USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Волинські шахтарі анонсували голодування в Києві

6 Жовтня 2015 08:19
Працівники шахти Нововолинська №1, що розташована на межі Волинської та Львівської областей, планують оголосити безстрокове голодування, повідомляє PRESS-ЦЕНТР з посиланням на «Єдність».

Кажуть, що більше не збираються покірно чекати невиплаченої їм заробітної плати. 5 жовтня вони перекривали рух транспорту на автотрасах Луцьк та Львів. Але оскільки реакції уряду не було, на сьогодні (6 жовтня) вони анонсували масштабні протести під Адміністрацією Президента в Києві.

Таким чином гірники намагаються повернути зароблені ними 14 мільйонів гривень, які влада заборгувала їм понад два місяці.

- Сьогодні (5 жовтня) ввечері п’ять гірників виїжджають до Києва, де розпочнуть безстрокове голодування біля Адміністрації Президента на вулиці Банковій, - заявив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець. - Голодуючи волинські шахтарі хочуть привернути увагу Петра Порошенка до ситуації, що склалась у галузі: невиплати заробітних плат та аварійний стан шахт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 6 Жовтня 2015 08:38
Голодуй ге голодуй доживає він на вас...
100 Показати IP 6 Жовтня 2015 09:06
Влада більш злякаласяб якби Ви ринулися рити бурштин.
шахтар Показати IP 6 Жовтня 2015 10:03
Люди а де Гузь? Чому не попереду пролетаріату це ж його округ
від гузя до шахтар Показати IP 6 Жовтня 2015 11:31
А Гузь тільки на день шахтаря може приїхати ,шашлик поїсти з мером ))))
200% Показати IP 6 Жовтня 2015 11:32
Дійсно для чого їхати в той Київ.Київ давно вже політичний імпотент. Йдіть рийте буршти н і кажіть ми просто беремо своє. Ниття це для слабаків. У нас стільки чудових воїнів. Згадайте майдан і жертви на ньому, згадайте АТО скільки хлопців там полягло аби врятувати країну і ніхто не наказаний. Для чого ці сльози і голудування. Це не радянська влада. Хто може взяти своє той бере а хто ниє той з голоду мре.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus