USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майбутні зірки екрану отримали сертифікати у Луцьку

18 Червня 2014 10:00
Ось і нові випускники Всеукраїнської акторської школи у Луцьку отримали свої сертифікати. Нагадаємо, заняття, організовані Міжнародною організацією “CinemaHall”, розпочались у лютому цього року і відбувалися щопонеділка.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, група налічувала 8 творчих людей, які цікавляться акторським мистецтвом і прагнуть пов’язати з ним своє життя.

Учасники групи досить різні: і за віком, і за родом занять. Під керівництвом актора Волинського обласного театру ляльок Леоніда Тивонюка учні пізнавали це нелегке діло: що таке сценічна мова, завдання, надзавдання, сценічний образ тощо.



Учні різного віку мали одинакові домашні завдання: спершу готували невеликі одиничні етюди, пізніше парні етюди, а під кінець - парні етюди з репліками:, розмова польової й лісової мавки, розмова донни Анни і Маріквітти (за творами Лесі Українки).

З юними акторами займалися інші працівники театру ляльок, ділячись досвідом. Крім того були і заняття з вокалу.

Вручення сертифікатів відбувалося в холі лялькового театру, де всіх чекали смачні напої та різноманітні солодощі.

«Що ж до атмосфери, то тут вона була домашньою, а такий простий і відкритий колектив тепер рідко-де зустрінеш», - розповідають учні акторської школи.



Тепер випускники проекту втілюватимуть отримані знання на практиці - в кастингах та зйомках на ТБ,у кінофільмах, рекламі у різних містах України!

Тепер «Cinemahall» проводить новий набір учасників, серед яких можеш бути і ти.



Автор: Юля ФЕДУН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 18 Червня 2014 10:22
тепер чекаємо на вас на екранах!!!
Акторам Показати IP 18 Червня 2014 12:46
А далі що?
бувалий до Акторам Показати IP 18 Червня 2014 17:24
постелі...постелі...постелі....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus