USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Виробник серветок допомагатиме розвитку бізнесу на Волині

11 Червня 2013 15:41
Керівник ПАТ «ВГП» Ілля Мірецький представлятиме Міжнародну Торгову Палату на Волині.

Про це стало відомо під час робочої зустрічі представників Українського Національного комітету Міжнародної Торгової Палати(МТП) з представниками волинських місцевих експортоорієнтованих підприємств 11-ого червня.

На Волинь завітав генеральний секретар Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати Володимир Михайлов, який познайомив присутніх з новим представником МТП в області Іллею Мірецьким.

Останній пообіцяв, що зробить усе можливе для сприяння розвитку бізнесу на Волині. Утім зазначив, що нині економічні реалії - такі, що вирішити проблеми підприємців відразу не вдасться: «Малий бізнес - малі проблеми, середній бізнес – великі проблеми, крупний бізнес – ще більші. Рецепту, як вивести малий бізнес з кризи, зараз не маю».

Своєю чергою, президент Волинської торгово-промислової палати Сергій Науменко підкреслив, що представництво в області МТП поліпшить розвитку міжнародного співробітництва у бізнесі.

Довідково: Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати займається кількома напрямками діяльності: залучення інвестицій; сприяння розвитку міжнародного співробітництва; представництво та захист інтересів українських підприємств у світі; консультації; сприяння вирішенню спорів; пропозиції, правила, експертні оцінки, удосконалення економічної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus