USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як людину Єремеєва намагалися призначити на митницю, - журналіст

17 Квітня 2015 13:08
Керівником Держмитслужби України мало не призначили виконувача обов’язків начальника Ягодинської митниці Андрія Андрейківа.

Про це повідомляє «Під прицілом» з посиланням на авторську публікацію журналіста Андрія Вишинського «Як людину Єремеєва мало не призначили на митницю» в «Економічній правді».

Автор також зазначає, що Андейків є довіреною особою нардепа з Волині та співвласника одного з найбільших паливних операторів країни мережі WOG Ігоря Єремеєва.

За інформацією дописувача, про це стало відомо під час засідання комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, де стало відомо про масовий розподіл «портфелів» у регіональних податкових управліннях.

І саме у цей час на засіданні Кабміну було внесено подання з підписом виконувача обов’язків Голови ДФС Максима Мокляка про призначення на посаду виконувача обов’язків керівника митниці. Ним пропонували зробити голову Волинської регіональної митниці Андрія Андрейківа.

Андрейків за останній час зумів чимало прославитися.

По-перше, судячи з публікацій у ЗМІ, він є довіреною людиною нардепа Ігоря Єремеєва. Зі слів джерел, саме на Волині утворилася головна «чорна діра» на митниці. Чи правда це, сказати складно, однак аналогічні повідомлення приходять з різних сторін.

По-друге, Андрейків відомий своїм конфліктом з колишнім фактичним главою митниці Анатолієм Макаренком. Екс-очільник митниці публічно звинувачував його в корупції.

Призначення майже відбулося, однак в останній момент про ймовірне призначення дізналися народні депутати, які, мабуть, не відносяться до партнерів Єремеєва. В результаті на засіданні трапився скандал.

Пролунали звинувачення Андрейківа в корупції. Пролунало й прізвище людини, яка, ймовірно, ініціював призначення: це керівник департаменту забезпечення діяльності служби Андрій Давиденко.

В результаті прем'єр вирішив зняти з себе будь-які підозри в неохайності. Він сказав, що раз депутати говорять про людину так багато нехорошого, то він поки його призначати не буде. Інтригою залишилося те, чи знав Яценюк щось про Андрейківа до цього.

Можливо, прем'єр порахував, що народних депутатів попередили нинішні працівники митниці. Яценюк миттєво попросив правоохоронні органи, зокрема, СБУ, зробити чергові перевірки на митниці, а то, мовляв, на неї приходить багато скарг.

Все це суперечить публічній позиції ДФС і уряду щодо кадрової політики у відомстві. Як мінімум, до призначення повноцінного керівника держслужби заступників можна не призначати, - пише Андрій Вишинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Петро Показати IP 17 Квітня 2015 13:30
Просто жах ствердно кажу, ой будуть переливки, в порядних виборців 23 округу вже починає зашкалювати, а в українців недовіра до влади просто під плінтусом................
Місто біля митниці Показати IP 17 Квітня 2015 14:03
А в ЛЮбомлі районна рада хоче продовжити контракт головному редактору комунальної районної газети "Наше життя" Боярчуку С. ,який навіть не має відповідної журналістської освіти, як це передбачено чиним законодавством, зокрема в частині вимог до кандидата на посаду головного редактора існує : Національний класифікатор професій ДК 003:2010, затверджений наказом Держспоживстандарту від 28.07.2010 року №327. Ним визначаються вимоги до посади головного редактора газети, а саме: повна вища освіта відповідного напрямку підготовки (магістр, спеціаліст), тобто в галузі журналістики . Стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня відповідного професійного спрямування (журналістика): для магістра – не менше 2 років, спеціаліста – не менше 3 років. Проте, основна вимога, яка встановлена законодавством до посади головного редактора – наявність освіти та досвіду роботи в галузі журналістики, у рішенні Любомлської районної ради навіть не передбачена. Таким чином, посаду головного редактора може обіймати особа, яка не є журналістом!!!!! А у пана головного редактора немає відповідної освіти, а зарплату йому платять з бюджету району, Схоже, що для депутатів Любомльської районної ради закон не писаний, а нікому більше діла немає? Кажуть бідний бюджет а де ж він бідний???? ЧИ не пахне корупцією???
ярома Показати IP 17 Квітня 2015 14:15
всіх куплю...
клуня Показати IP 17 Квітня 2015 14:26
а як на рахунок призначення голови Шацької райдержадміністрації - це теж людина Єремєєва, ще із злочинним минулим. ( імя в миру - Заєць)
Льолік до міста біля Показати IP 17 Квітня 2015 16:03
Приємно визнавати той факт, що ще є люди, які не лише не байдужі до всього того що відбувається навколо нас, але й демонструють свої знання ( це підтверджують їх посилання на нормативні документи). Похвально! Але хочу відмітити, що ті сили, які "проштовхували" кандидатуру Боярчука на посаду редактора в минулому скликанні були добре проінформовані щодо вимог, які повинні були ставитися перед кандидатом на цю посаду. Мало того ці вимоги були (і є!) чітко прописані в Статуті редакції даної газети. Тому рішення прийняте районною радою, а точніше частиною її депутатів, слід розцінювати не як їх необізнаність, а цілеспрямоване, свідоме порушення українського законодавства. А за це можна і по фейсу! Доречі із загальної кількості депутатів ради (48 чол.) на тій сесії було присутньо - 39, а проголосував в підтримку новоспеченого редактора рівно необхідний мінімум у 25 чол. Як ви думаєте, це випадковість?! І на завершення: члени партії регіонів, їх прихильники і залежні від них депутати-керівники бюджетних установ своїми руками (в прямому значенні) зробили ПАНА Боярчука керівником газети. Можливо це і не погано! Тоді як можно зрозуміти "дяку" того ж Боярчука цим обранцям, яких він, на даний час, обливає брудом і робить із них злочинців? Не розумию. Можливо, контракт діючому редактору нехай продовжують на цей раз інші депутати? Я думаю що і їм "подяки" не прийдеться від нього довго чекати!
олег до Льолік до міста біля Показати IP 17 Квітня 2015 21:03
Могли б депутати організуватися і не проголосувати. .виправити помилки минулого
марія до олег Показати IP 18 Квітня 2015 16:53
В Любомлі майже всі депутати- хвойди....
думка до Льолік до міста біля Показати IP 20 Квітня 2015 23:00
Треба звернутис до програми гроші.
Андрій Показати IP 17 Квітня 2015 16:10
Чекаємо третього Майдану!Ці хлопці, цілеспрямовано,семимильними кроками його наближають!
Мрак Показати IP 17 Квітня 2015 22:23
Прочитав новину, остовбів. Кого на такі посади? Ви що з глузду зїхали? Так, він козиряє своїми дуже теплими стосунками з Яценюком, Яресько, Макеєвою. Якщо таке призначення можливе, то світ перевертається з ніг на голову. Шановні можновладці, ви що лакомі на гроші Андрейківа чи його говорільню? Це ж просто набір розумних слів і вміння втирати нам мозги, а ще він дружить з чорною магією, це людина Чорта. Бережіться його, будьте подальше від тої бридоти. Пащенко представив Єремєєву дружбана для просування і підтримки. Соромно за Вас, ігоре Мироновичу, якщо Ви штовхаєте таких шизофреніків у владу. Чи він вам чимось вигідний, щось Вам оформляє, бензинчики чи шось друге і замість бабосиків які він любить найбільше із всіх керовніков, заручився вашою підтримкою? Ой йо йой, Андрейків зїде з Волині, а в депутати Ви ще захочите і далі, а ми згадаємо ваші лобіювання дебілів. Не робіть цього, бо ми думатимемо що ви опустилися до рівня дна Андрейківа. Вибачте за відступ від теми. Читав що в Одесі депутати звернулися в ГПУ на керівників митниці . Треба і нашим волинським об'єднатися і таке ж саме зробити за всі свавілля Андрейківа, за його хамство, бездіяльність як керівника,митного органу. Адже він виступає в ролі організатора злочинної групи яка діє всупереч законів і прав людей та бізнесу. Він хоче всіх поставити раком і на лічильник (крім великого бізнесу, бо не вкусить), він рахує хто скільки заробив при оформленні не тільки на кордоні, але і внутрі на постах, маєш здати бабосики і не дай Бог якщо щось не зійдеться. Такого поніманія шо оформив і не взяв у нього немає. Так не повинно бути він каже через довєрєних. Тому , люди добрі, керовніки високі і дуже високі, приберіть того кадра куда небудь, він же Вас і Україну в цілому позорить! Відправте в АТО, хай там покаже свої здібності і патріотизм! А ми йому гуманітарку оформимо і привеземо. Хай ще з собою забере артіста Петруся, хай співає в бліндажах, а наша митниця нічого не втратить із-за їх відсутності. Може прийде хтось мудрий і зробить висновки по сра*олизах і поміняє списки про вивільнення. Дай Боже розуму і терпіння нам всім, а тим хто є покидьками Андрейківа вони і є відлунням Чортяки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus