USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Як може виглядати реконструйований луцький РАЦС. Фото

6 Березня 2018 19:46
Лучанам пропонують оцінити та обговорити цікаві архітектурні пропозиції щодо реконструкції старої будівлі РАЦСу під сучасний Центр адмінпослуг (ЦНАП).

Про це написав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе у Фейсбуці.

"Це варіанти проектів, які ми отримали. Хотів би дізнатися вашу думку щодо них.

Під кожним фото є невеликий опис проекту, а також посилання на додаткові матеріали – рішення щодо облаштування внутрішнього простору, благоустрою, планування і так далі.

Ставте лайк під тим варіантом, який сподобався, пишіть коментарі. За конструктивні пропозиції будемо вдячні!" - йдеться у дописі.
Інші фото проекту: goo.gl/P2zA5s

Головна мета концепції Тараса Львовича та PPGDetail Architects – поєднати буденність та вишукану урочистість в одній будівлі. Фасад виконаний із легких напівпрозорих конструкцій. Всередині будівлі - максимальний open space, є зручний підйом для людей з інвалідністю, щоб вільно пересуватися з поверху на поверх.
Інші фото проекту: goo.gl/yUqei1

Концепція архітектурно-проектної групи Анни Курій пропонує максимально зберегти існуючий образ і архітектурну форму будівлі, додавши деякі сучасні елементи. Всі планувальні рішення розроблені таким чином, щоб забезпечити максимальну кількість відкритого простору і природного освітлення приміщень. Також будівля повністю доступна для людей з інвалідністю. Окрема увага у цьому проекті приділяється створенню сучасного благоустрою навколо будівлі.
Інші фото проекту: goo.gl/yEK7U4

Концепція архітектора Оксани Матвєєвої – це поєднання монохромного інтер’єру та яскравої інфографіки, яка дасть можливість набагато зручніше орієнтуватися у просторі. Фасад виконаний із алюмінієвих композитних панелей та фасадної декоративної штукатурки. Над головним входом на 2-й поверх розміщений цікавий навіс – модифіковані бджолині соти, виконані з композитного матеріалу та скла на тросах.
Концепція Анатолія Єксарьова і Dekart Studio.

Фасад будівлі виконаний із системи навісних декоративних панелей з перфораційними малюнками і вентильованим фасадом з панелей HPL пооцинкованому каркасу. Основний акцентний модуль головного фасаду створює можливість зручно направляти відвідувачів центру у приміщення всіх рівнів і виконаний з фасадної системи. Вміщує головні сходи і ліфт для людей з інвалідністю. Дизайнерське рішення також передбачає створення унікального світильника для освітлення атріумного простору.

Закликав активно залишати відгуки і радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
наречений Показати IP 6 Березня 2018 19:49
хоч би не впасти з тих східців. робіть такі щоб було зручно і доступно і пандус.
Факт Показати IP 6 Березня 2018 19:58
Розвалити і посадити парк
Останній емігрант до Факт Показати IP 6 Березня 2018 22:18
Під адміністративні центри треба віддавати зводські споруди, а такі споруди під культурні заклади. Ви що подуріли це задріпані контори, а де музеї де культура???? На що будуть дивитися туристи? Що за народ тут живе взагалі тут скоро залишаться одні інваліди та пенсіонери. Люди втікайте куди бачите
Всезнайко Показати IP 6 Березня 2018 20:27
А бандерик де?
Європа до Всезнайко Показати IP 6 Березня 2018 22:28
Де концертний зал філармонії, де картинна галерея, де музей історії міста Луцька.... Що за народ українці. Кантори їм давай тож на електронне обслуговування переходите а не на шуфлядно-готівкове.
Юрій Показати IP 6 Березня 2018 20:49
Перший, хто порушив ЗУ і ДБН є Парцхаладзе. Мав би знати, що луцький РАЦС має юридичний статус пам'ятки архітектури. І в даній ситуації згідно з вимогами чинного законодавства мова може йти не про реконструкцію, а лиш про РЕСТАВРАЦІЮ ! А решта ,що нам показують - то похідна від непрофесійного завдання до непрофесійного виконання, що тягне за собою адміністративну і кримінальну відповідальність. Ігоре ! Звертаюсь до тебе і застерігаю. Прояви мудрість, постав усе на законну основу і попутного вітру ! Бо якщо будемо так поступати, то ми ні ЦНАПу, ні РАЦСу і ,тим більше, України ніколи не збудуємо ! .
Лучанин Показати IP 6 Березня 2018 21:25
Бандеру вашого, куди сховали?
Абвер Показати IP 6 Березня 2018 21:26
І обов*язково Бандeру поставити. Тільки задом до будівлі, з піднятою рукою, як Лeнін, щоб відвідувачі ЗАГСу дивилися на дупу фюрeра!
Анонім до Абвер Показати IP 7 Березня 2018 00:14
Солоденький, що ж ти так відверто мрієш про дупу здохлого фюрера? Їхай на**уй на ростб. там ти зійдеш за родича! І розповісиш багато "правдивих" історій про Україну! Щасти тобі, братчику! Грошенят заробиш, щоб тюльку свою прогодувати
Укропу Показати IP 6 Березня 2018 21:42
Навіщо з рагсу цум робити, так підрядчику легше ?
Громадянин Показати IP 6 Березня 2018 22:15
Намірившись реконструювати РАЦС у ЦНАП, міська влада мабуть не задалась питанням де тепер буде Луцький РАЦС
читач новим можновл Показати IP 6 Березня 2018 22:21
Не чіпайте, бо й це розвалите!!!
Лучанка Показати IP 6 Березня 2018 22:22
Це будинок Щастя де пенсіонерам будуть вручати квітанції про борги і заберати квартири у Фонд Олігархату України.
Ярик Показати IP 6 Березня 2018 22:25
Треба що простіше то краще. І дійсно не робіть ЦУМ з загсу!
Мешканець пр-ту Моло Показати IP 6 Березня 2018 22:25
Все дуже класно, просто супер, але заберіть з даху цю антену.
Архітектор Показати IP 7 Березня 2018 00:08
Є ж хороші приклади. Ось зробили ж реставрацію палацу культури "Україна". Збережено первинний образ, архітектурний облік, автентичність споруди. Єдине, що тільки осклення замінили на тоноване броньоване і то тільки з вимог безпеки . Оснастили, що логічно, ще сучасним інженерним обладнанням. Хоча автор проекту арх. Маринченко мала серйозні претензії за порушення авторського права. А тут повна профанація, дилетанство, ігнорування законів і будівельних норм, починаючи від замміністра і закінчуючи, так званими, учасниками творчого дійства. Quo vadis ? Ніхто ж не каже, що з спорудою не треба нічого робити - тільки ж не з dypu stronu .
Вітя Показати IP 7 Березня 2018 10:01
Дорогі зробіть для початку !!!Повивалюйте ті старі маршуткі(собачі будки) і тролейбуси , замість них купіть новий великий транспорт! Х?рньою занімаєтеся товаріщі!
Фантазії Показати IP 7 Березня 2018 10:07
в архітекторів дійсно не вистачає. Що це за холодні, бездушні, позбавлені української автентичності споруди. Невже у всіх РАГС викликає такі моторошні відчуття. Та навіть, якщо вже так, то хоч би ті дурнуваті панелі не були просто пилозбірниками, а виконували б корисну функцію - встановити сонячі панелі. На одну проблему-обігрівння- було б менше, і для міста утримування такої гаргари дешевше.
М Показати IP 7 Березня 2018 10:41
Будь-який новий проект буде кращий за те страхіття, що зараз маємо!
Житель Показати IP 7 Березня 2018 10:55
Перший самий кращий. А помаранчевий це справді щось схоже на Порт Сіті.
Луч Показати IP 7 Березня 2018 14:50
Молю змініть архітектора, бо реально скоро все місто буде як цум чи там там
вовк Показати IP 7 Березня 2018 20:03
и памятник Остапу Бендеру будет? Во полишуки дают
пфф до вовк Показати IP 9 Березня 2018 10:50
Луцьк не відноситься до полісся, неуч

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus