USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як волиняни допомогли батальйону «Крим»

25 Серпня 2014 19:00
Волинські самооборонівці розпочали допомогу батальйону «Крим», який складається із донеччан та кримських татар та дислокується на базі батальйону «Донбас». Про це повідомили у прес-службі Самооборони Майдану Волині.

Раніше бійці батальйону «КРИМ» звернулися до Самооборони Майдану Волині із проханням про допомогу.

Отож, завдяки волонтеру Роману Мартинюку та Спілці ветеранів Афганістану Самооборона передала бійцям 10 «народних» бронежилетів.

А у п’ятницю, 22 серпня, з Луцька виїхало авто «Автомайдану України» з активістом Геннадієм Хомутінкінім, який доставив 10 пар наколінників, 10 пар – налокітників, п’ять рацій.

За півтора дні до відправки вдалося купити тепловізор за 4500 доларів. Кошти на його купівлю передали підприємці із Криму, яких відшукав заступник керівника Штабу Самооборони Волині Сергій Чуріков.

«Не дивлячись на те, що колеги-волонтери стверджували, що знайти його (тепловізор – авт.) практично неможливо, відправили тепловізор з дальністю 1200 м, про що так просили хлопці. В четвер знайшли тепловізор, в сусідній державі, а вже в суботу з самого ранку він поїхав в зону АТО! Для Волинської Самооборони немає нічого неможливого!», – пояснив Чуріков.

Самі ж спонсори недешевої покупки – кримські татари, які нині живуть в окупованому Криму. «Із зрозумілих причин, я не можу надати інформацію про них. Скажу лише, що хлопці татарськоі національності і дуже ображались, коли їм в Києві сказали, що Крим це вже не Україна. Коли є воїни з Криму, що воюють за Україну, коли є Громадяни, що на окупованій ворогом території допомагають нашій боротьбі, це – наша земля! А росіяни там тимчасово! Крим – це Украіна!», – переконаний самооборонівець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ніка Показати IP 25 Серпня 2014 23:10
Які молодці. хлопці: ті, що воюють і ті, котрі їм допомагають. Гордимося вами!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus