USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За будівництвом на Волині можна буде стежити онлайн

10 Лютого 2014 14:44
Електронні карти-схеми з усіма пунктами капітального будівництва створять на Волині.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Олександра Башкаленка сьогодні, 10 лютого.

Як повідомив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Олександр Блащук, у січні провели нараду з питань переліку об’єктів будівництва, капітального ремонту та реконструкції за рахунок коштів бюджету. Кінцевим результатом роботи повинна стати розробка карти-схеми, на якій у розрізі районів та населених пунктів розмістять інформацію про об’єкти будівництва. Наразі є попередній перелік таких об’єктів, які будуються за кошти бюджетів міст, районів, сіл та селищ. Перелік уточнять після затвердження місцевих бюджетів.

У квітні електронну карту планують розмістити на веб-сайті облдержадміністрації, карту кожного району опублікують на сайтах райдержадміністрацій. Таким чином можна буде дізнатися про вартість кожного об’єкта, виконавця робіт, а також про термін завершення будівництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus