USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Динамо» впевнено перемогло французький «Ренн» у Лізі Європи

8 Листопада 2018 22:05
Забивши три голи у ворота «Ренна», київське «Динамо» дозволило французам відквитати лише один м’яч. Тож кияни святкували перемогу у четвертому матчі групового етапу Ліги Європи з рахунком 3:1.

Гра відбулася 8 жовтня на стадіоні НСК «Олімпійський» у Києві.

У минулому матчі завдяки голу Віталія Буяльського на останніх хвилинах «Динамо» перемогло «Ренн» з рахунком 1:2.

Вже на 13 хвилині динамівцям вдалося забити швидкий гол: Віктор Циганков подав з кутового, а Вербич, вигравши боротьбу на ближній штанзі, головою відправи м’яч у кут воріт «Ренна» - 1:0. Кияни мали шанси, щоб подвоїти рахунок, однак в одному з моментів Шапаренко віддав занадто сильно на Вербича, і словенець не зумів вийти віч-на-віч з голкіпером французів. Також свій момент мав Циганков, однак удар молодого хавбека ногою відбив голкіпер «Ренна» Кубек.

У другому таймі обидві команди діяли в атакувальному ключі. Зокрема, бразилець Сідклей був просто зобов’язаний робити рахунок 2:0, однак не зумів поцілити у ворота з кількох метрів після прострілу Кенджори. А на 68 хвилині біло-синім все ж таки вдалося подвоїти рахунок: Циганков навісив зі штрафного, а молодий лівий захисник Миколенко, випередивши всіх, забив головою – 2:0. Відзначимо, що для Миколенка це був перший гол за «Динамо».

Через п’ять хвилин Шапаренко накрутив на фланзі захисника, протягнув м’яч кілька десятків метрів та красивим обвідним ударом довів рахунок до розгромного – 3:0. Лише на 88 хвилині зусиллями Сібачо французи відквитали один гол - 3:1.

Ось так київське «Динамо» перемогло французький «Ренн» у четвертому матчі групового етапу Ліги Європи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus