USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Футбольний турнір на Волині організувала міліція

11 Червня 2014 21:04
Волинські правоохоронці провели відкриті уроки футболу для школярів. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

У рамках соціального проекту «Відкриті розважальні футбольні школи у 2013-2016 роках» у Володимирі-Волинському відбувся футбольний турнір серед учнів.

Свято під гаслом «Відкриті уроки футболу» було організоване за сприяння Федерації футболу України. Почесними гостями на заході були працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей обласного управління внутрішніх справ та місцевої міліції.

З метою профілактики скоєння правопорушень серед неповнолітніх до участі у змаганнях були залучені діти, які перебувають на обліку в міліції, та діти із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Спортсмени-професіонали познайомили підлітків із навиками гри у футбол, провели майстер-класи ведення м’яча, а також організували ряд рухливих ігор.

– У футбольному турнірі брали участь близько 200 школярів, а це – 12 команд. Згідно з результатами поєдинків перемогла – дружба, – розповіла начальник СКМСД УМВС України у Волинській області майор міліції Інна Остапович. Головною метою змагань було показати дітлахам, що є безліч цікавих занять та ігор, які спрямовані не лише гарно та весело провести час, а й спрямувати енергію у позитивне русло.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 11 Червня 2014 21:36
Роботой займайтесь а не дитячим садком! Як би увас був порядок тоді нема питань!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus