USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юних спортсменів Луцька цікавить лише перемога. ФОТО

3 Квітня 2009 16:24
Сьогодні, 3 квітня, визначили вже останні команди учасників спортивних змагань «Стань в ряди олімпійців!», які потраплять у фінал.
Отож, у спорткомплексі «Олімпія» змагалися команди луцьких загальноосвітніх шкіл №13, №17, №19 та №24, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Незважаючи на те, що боротьба за останній шанс потрапити у фінал виявилася запеклою, лідери стали помітні відразу. Від початку перших естафет лідирували команди луцьких шкіл №17 та №24.
Однак учні цих шкіл продемонстрували, що їх цікавить лише перше місце. Перемогу здобула ЗОШ №17 із результатом 30 балів, а школа №24 посіла друге місце, набравши лише на 2 очки менше.
Луцький міський голова Богдан Шиба висловив своє захоплення від спортивного рівня школярів, які показали далеко не аматорську підготовку.
«Тому я впевнений, що фінал буде не просто змаганням, а справжнім спортивним святом», – зазначив він.
Як розповів головний спеціаліст управління освіти Луцької міськради Юрій Волинець, фінал загальноміських спортивних змагань «Стань в ряди олімпійців!» планують провести у другій декаді травня у Волинській обласній дитячо-юнацькій спортивній школі. Також змінять деякі естафети. Які саме, наразі не відомо.
«Усе залежить від приміщення, в якому проходитиме фінал», –  пояснив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2009 21:03
І знову та Олімпія.Скільки можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus