USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» на останніх хвилинах вирвала перемогу в «Прикарпаття» та зрівнялася за очками з лідером

16 Листопада 2019 16:59
Луцька «Волинь» завдяки голу Ростислава Волошиновича в додатковий час здобула вольову перемогу (1:2) над «Прикарпаттям» з Івано-Франківська та зрівнялася за очками з лідером Першої Ліги «Оболонню-Бровар», щоправда матч киян ще триває.

Матч 18 туру Першої ліги чемпіонати України відбувся 16 листопада в Івано-Франківську на стадіоні «Рух».

У минулому турі «Волинь» завдяки голам Ульянова, Курка та Кожанова здобула сьому перемогу поспіль та обійшла «Рух» у турнірній таблиці, закріпившись в групі лідерів. Сьогодні лучани повинні були зіграти з «Прикарапаттям» з Івано-Франківська. Чимало вболівальників згадають домашній матч першого кола, коли після першого тайму лучани поступалися 0:2, але в другому таймі лучани за п’ять хвилин зуміли забити тричі та перемогти.

На 20 хвилині після кутового «Прикарпаття» відкрило рахунок: Василь Француз заштовхав матч у сітку Леванідова після подачі партнера – 1:0.

«Волинь» продемонструвала класну реакцію на пропущений гол і через вісім хвилин зрівняла рахунок: лучани класно розіграли кутовий, під час якого Сіаваш технічно накрутив захисників та віддав на Карпенка, нападник покотив м’яч на Цюпу, який забив свій перший гол у нинішньому сезоні – 1:1.

Відтак, після першого тайму рахунок був нічийним.

В другій половині зустрічі тренерський штаб «Волині» намагався вплинути на гру замінами.

На останніх хвилинах лучани оточили карний майданчик господарів. На 90+1 хвилині Волошинович мов на велосипеді пройшов захист «Прикарпаття» та ударом з-за меж карного майданчика вивів «Волинь» вперед – 1:2. Відтак, «Волинь» за очками зрівнялася з лідером Першої ліги «Оболонь-Бровар»

Щоправда, матч між «Оболонню» та «Гірник-Спортом» стартував на годину пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Надія Показати IP 16 Листопада 2019 18:05
Ось і добре. Було видно, що поле в Івано-Франківську дуже тяжке та в"язке. Гра видалась безкомпромісною, ніхто не хотів віддавати ні клаптик поля. Звісно десь нашій Волині повезло. Але гра забувається, а рахунок 1:2 залишиться в історії. А тому, вітаю наших гравців та тренерський штаб ФК "Волинь" з черговою перемогою. Молодці !!!
Фан Показати IP 16 Листопада 2019 19:52
Все, робіть реконструкцію стадіону ! Накрийте дахом трибуни, замініть освітлення. Для прем'єр ліги того досить, а от через рік, як заграєте на Європу, - треба встигнути і новий стадіон збудувати !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus