USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь» програла львівським «Карпатам» у День Горохова. ФОТО

13 Червня 2013 18:00
Ветерани луцької «Волині» зіграли з львівськими «Карпатами» у фінальному матчі турніру ветеранів футболу у День Горохова 13-ого червня.

У День Горохова на місцевому стадіоні «Колос» у турнірі ветеранів футболу взяли участь 6 команд.

Окрім місцевої команди ФК «Горохів», за медалі змагалися команди: «Ветерани» (Радехів-Пиратин), «Стріла» (Бишів), «Політехнік» (Луцьк), а також львівські «Карпати» і луцька «Волинь». У галичан грали такі відомі у минулому гравці як: Богдан Стронцицький, Андрій Покладок, Табор Валіда, Віктор Рафальчук. У луцької «Волині» не менш відомі - Володимир Гащин, Сергій Богунов, Ярослав Комзюк, Сергій Круковець.

У півфіналі команда «Горохів» на чолі з міським головою поступилася львівським «Карпатам», а «Волинь» переграла по пенальті команду з Радехова. У фіналі знову зустрілися давні суперники «Волинь» і «Карпати». Попри ігрову перевагу лучан, львів’яни перемогли у серії післяматчевих пенальті 5:3 і стали переможцями турніру.

Горохівський міський голова Віктор Годик зазначив: «Я сам граю у футбол і тому вирішив зробити футбольне свято у місті. Запросив ветеранів «Карпат» і «Волині» і вони з радістю відгукнулися. Сподіваюся, що цей турнір стане традиційним.

Президент команди ветеранів львівських «Карпат» Ігор Кульчицький, володар кубку СРСР у складі зелено-білих, зазначив: «Ми з радістю відгукнулися на запрошення. Доволі часто наша команда бере участь у таких турнірах».

До речі, під час турніру волонтери збирали кошти на лікування хворої доньки одного з футболістів команди «Ветерани» з Радехова. Тож цей турнір мав і благодійну місію.






















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus