USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» програла «Дніпру». ФОТО. ВІДЕО

27 Серпня 2012 09:02
Луцька «Волинь», відкривши рахунок у матчі з дніпропетровським «Дніпром», не змогла втримати перевагу і в підсумку програла. За «хрестоносців» відзначився швейцарець Даніель Суботіч.

Поєдинок 7-го туру української Прем'єр-ліги відбувся 26 серпня в Дніпропетровську.

Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко виставив «у старті» виконавців, які грали у попередньому поєдинку проти «Зорі», за виключенням, звісно, вилученого в ньому Ванче Шикова. Його замінив Олег Шандрук.

Також в «списку 18-ти» у волинян відбулися зміни – повернулися захисник Роман Годований, півзахисник Віталій Приндета та нападник Євген Павлов. І взагалі – із семи гравців «НЗ» лучан шестеро були українцями, готовими підсилити гру команди.

У стартові хвилини були побоювання щодо психологічної налаштованості «волинян» на гру з одним із грандів після поєдинків із«Шахтарем» та «Динамо». Тоді лучани виглядали доволі безпорадними і приголомшеними. Спочатку здавалося, що щось схоже станеться і в Дніпропетровську. Господарі обклали штрафну «Волині», наче фортецю, підхоплення і перехоплення біля штрафної дозволяли «дніпрянам» продовжувати атаки «другою хвилею».

І тільки два гострих випади «волинян», які, щоправда, до логічного завершення – удару по воротах Яна Лаштувки – доведені не були, але пригальмували господарів. А от підозри щодо суддівської помилки під час другого із цих контрвипадів залишаються – Суботича таки валили на підступах до штрафного.

А потім була зразкова контратака лучан на 20-й хвилині і не менш ефектний випад дніпрян на 21-й. Спочатку Бікфалві побачив забігання Суботича у вільну зону між двома центрбеками і Даніель ефектно пробив головою у протихід кіперу в верхній дальній кут – 0:1.

А потім настала черга вертикального пасу Руслана Ротаня на хід Ніколі Калінічу і «підсічки» в його виконанні – 1:1.

Господарі не зупинилися і через три хвилини відповіли дублетом стовідсоткових моментів: Ротань головою впритул розстріляв поперечину після навісу Олександра Алієва, а за мить уже сам 88-й номер господарів розстрілював Сергія Літовченка після прострілу Калініча. На превелику удачу «Волині», за весь захист відпрацював Валентин Ілієв, який вибив м’яча із лінії воріт.

Під кінець тайму «волиняни» дещо відсунули гру від своєї штрафної, але почали отримувати попередження (Занєв і Шандрук, причому болгарин пропустить гру із «Металістом» вдома). У Ротаня «жовта» за розмови з арбітром.

На другий тайм наставник господарів Хуанде Рамос випустив другого номінального нападника Романа Зозулю, прагнучи дотиснути суперника. Але відразу по перерві відзначився Алієв, пас на якого від Джуліано проспала уся центральна ланка «Волині». Хавбек з льоту пробив дальній кут воріт Літовченка – 2:1.

Лучани кинулися відіграватися, створили три напівмоменти. Якби ще Лопес вдарив після моменту, який створив йому Сергій Пилипчук. Рамон бив з 11-и метрів, на техніку, в дальній кут, але Лаштувка витягнувся в струнку і відбив на кутовий.

«Волиняни» ж продовжували заробляти попередження. Вони в пасиві Ілієва, Бікфалві та Суботича. А Ротань тим часом вибачив оборону лучан, коли після кутового пробивав з льоту – вище поперечини. Калініч же схибив після флангового прострілу Алієва.

А от в кінці матчу допомогти привезти команді Демяненка очко з Дніпропетровська міг Лопес, проте після кутового він згаяв час на оброблення м’яча і не встиг вдарити. А от удар Еріка головою з лінії воротарського прийшовся у центр воріт і Лаштувка зафіксував м’яча.

Але «Волинь» пішла на штурм і таки мусила привозити нічию – поспіль три моменти згаяли Бікфалві, Володимир Аржанов та Павлов, які пробивали із дуже зручних позицій неподалік воріт. Особливо вболівальникам Волині варто побиватися за моментом Євгена, який розстрілював головою порожні ворота із лінії воротарського.

Дніпро - Волинь 2:1
Голи: Калініч, 23, Алієв, 47 - Суботіч, 20
Дніпро: Лаштувка, Мандзюк, Чеберячко, Одібе, Стрініч, Ротань, Жуліано, Олійник (Зозуля, 46), Алієв (Матеус, 80), Коноплянка (Бабенко, 87), Калініч
Волинь: Литовченко, Сімінін, Шандрук, Ілієв, Занев, Пилипчук (Павлов, 76), Ізворану (Стевіч, 76), Аржанов, Рамон, Бікфалві, Суботіч
Попереджені: Ротань, Лаштувка - Занев, Шандрук, Ілієв, Бікфалві, Суботіч, Стевіч

Фото та відео з офіційного сайту клубу.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вольдемар Показати IP 27 Серпня 2012 10:08
Дем"ян знову буде розбиратися...
Вася Показати IP 27 Серпня 2012 15:52
Я в принципі не вболівальник, але при Кварцяному якось тако менше програвала "Волинь", чи я помиляюсь.............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus