USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни здобули першість на всеукраїнському турнірі з рукопашного бою

10 Листопада 2014 18:00
Волиняни стали переможцями всеукраїнського турніру з рукопашного бою.

Так, щорічний всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв» відбувся у Луцьку 1 листопада у приміщенні спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Змагання відбулись на теренах нашого міста вже вп’яте.

Як стверджують організатори спортивних змагань, завдяки волинській гостинності, об’єктивності суддівства, високому професійному рівню спортсменів та великій конкуренції, започаткований в 2010 році Волинським обласним спортивним клубом «Магістр» даний турнір швидко набув традиційності та широкої популярності серед областей західного та центрального регіонів нашої держави.

Отож, V всеукраїнський турнір з рукопашного бою «Магістр бойових мистецтв» не став винятком та зібрав помірятися силами на татамі більше 200 спортсменів молодших та середніх вікових категорій (віком від 8 до 15 років) із 13 команд Волинської, Рівненської, Львівської, Чернівецької, Хмельницької, Житомирської та Вінницької областей.

Завдяки широко представленим на турнірі різностильовим школам єдиноборств (боротьба дзюдо, бойове самбо, кікбоксинг, карате, ММА, рукопашний бій), спортивні двобої відзначались надзвичайно видовищністю та напруженістю. Несподівано для усіх найбільше учасників виявилось у наймолодшій віковій категорії – 8-9 років, де фіналістам
змагань для того щоб ступити на п’єдестал пошани довелось провести по шість поєдинків.

Особливою родзинкою турніру було те, що на ньому вперше змагалися дівчата у вікових категоріях 8-9 та 10-11 років.
Згідно з результатами безкомпромісних сутичок серед представників Волині переможцями у своїх віко-вагових категоріях стали: Поліщук Іван, Сломінський Ілля, Шрамко Олег, Сапіжук Сергій, Толосюк Владислав, Чижинков Олексій (ВРКРБ «Інсайт», тренери: Паліївець В.А., Веремій І.В.); Савчук Роман (ВРФРБ «РУБІЖ», тренери: Гузов С.М., Безкоровайний А.О.); Тарасюк Богдан, Ліщинський Богдан, Гричанюк Сергій, Грисюк Олександра (ВОСК «Магістр», тренери: Грисюк Д.І., Рехнюк В.В.).

Згідно з рішенням головної суддівської колегії окремі спортсмени були відзначені цінними призами за проявлену волю до перемоги та найкращу технічну підготовку. Серед волинян, це – Ліщинські Богдан та Тарас, Радюк Вадим, Сломінський Ілля, Щебет Олег, Падко Едварт, Яручик Олесь та Крамар Ярослав.

В командному заліку місця розподілились наступним чином: третє місце посіла збірна команда Хмельницької області, друге місце виборола збірна команда Вінницької області, а переможцем змагань став ВРКРБ «Інсайт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus