USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські рукопашники вибороли срібний кубок на міжнародному турнірі

15 Листопада 2016 22:00
Міждержавний турнір з рукопашного бою на честь кавалера Ордена Мужності Республіки Білорусь Дмитра Гвішіані відбувся у Бресті. Представляли Україну на турнірі команди Волинської області, складеної з учасників провідних клубів єдиноборств – «Інсайт», «Воїн», «Бусідо», Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» та клубу «Барс», - повідомляють учасники змагань.

Понад десятиріччя тому курсант військової академії Республіки Білорусь Дмитро Гвішіані ціною свого юного життя врятував сотні пасажирів потягу, відчепивши від вагонів палаючий тепловоз.

Збереженням пам’яті про цей героїчний вчинок є названі ім’ям Дмитра Гвішіані школи та вулиці в Бресті та Мінську, спортивні турніри з різних видів єдиноборств.

Міждержавний турнір з рукопашного бою на честь Дмитра Гвішіані цього року зібрав 12 команд: збірну команду Військової Академії Республіки Білорусь, збірні команди обласних осередків спортивного товариства «Динамо» Білорусі, команди провідних бійцівських клубів Брестчини.

Представництво України на Міждержавному турнірі забезпечила участь збірної команди Волинської області, складеної з числа найбільш підготовлених до відповідальних змагань вихованців провідних клубів єдиноборств – «Інсайт», «Воїн», «Бусідо», Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» та клубу «Барс».

Незважаючи на неповний склад збірної команди нашої області (7 спортсменів, замість передбачених до загальнокомандного заліку 9 учасників) відмінні виступи в окремих віко-вагових категоріях дозволили вибороти українським бійцям срібний кубок турніру!

Бронзові нагороди змагань здобули Андрій Супрунюк та Тимофій Судима! Перше місце на 13 міждержавному турнірі з рукопашного бою на честь Дмитра Гвішіані вибороли: Олександр Павлов, Павло Корука, Роман Ольхович, Амір Юзепчук та, визнаний кращим бійцем змагань – Дмитро Щурук!

Запорукою успішного виступу української команди стала плідна тренерська праця Федіра Водянюка, Вячеслава Паліївця, Сергія Гузова, Ігоря Веремія, Андрія Зінчука, Сергія Трикоза.

Організатори змагань: управління спорту та туризму Брестського обласного виконавчого комітету, товариство «Динамо» Білорусі, Білоруський союз молоді забезпечили умови проживання та відмінного харчування нашої команди, нагородили кращих спортсменів змагань дипломами, медалями, кубками і грошовими преміями та провели для української команди екскурсію Меморіальним комплексом «Брестська фортеця-Герой».

Представника збірної команди Волинської області – Сергія Гузова Центральна Рада Білоруського фізкультурного товариства «Динамо» нагородила пам’ятною відзнакою за значний внесок у розвиток міждержавних спортивних зв’язків.

На продовження спортивної співпраці Волинська регіональна федерація рукопашного бою запросила до участі у 17 традиційному турнірі з рукопашного бою «РУБІЖ» (березень 2017 року) збірну команду Брестської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гвишиани Борис Григо Показати IP 16 Листопада 2016 17:53
Выражаем искрению благодарность редакции газеты Волински новини за публикацию статьи о Межгосударственном турнире по рукопашному бою памяти нашего сына Дмитрия Гвишиани С уважением родители Дмитрия Гвишиани г Брест

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus