USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинських паралімпійок «рекламують» в Луцьку

5 Квітня 2018 13:19
Білборди із написом «Волинь вітає вас із успішним виступом на ХІІ зимових паралімпійських іграх» встановили в Луцьку, аби подякувати чемпіонкам Паралімпійських ігор із лижних перегонів волинянкам Юлії Батенковій-Бауман та Богдані Конашук.

Дозвіл на безплатне розміщення соціальної реклами ухвалив виконком Луцької міської ради 4 квітня.

ЧИТАТИ ЩЕ: «Я НЕ БІГЛА, А ЛЕТІЛА», - ВОЛИНЯНКА ПРО ПЕРЕМОГУ НА ПАРАЛІМПІАДІ

«23 березня 2018 року відбулось засідання робочої групи з розгляду проектів соціальної реклами, на якому було представлено лист Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» від 05.03.2018 № 151 щодо розміщення на засобах зовнішньої реклами інформації щодо популяризації фізичної культури і спорту та Паралімпійського руху. Ця реклама несе популяризацію фізичної культури і спорту та паралімпійського руху», - інформував директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

Підтримавши пропозицію, члени виконкому звільнили розповсюджувача зовнішньої реклами – приватне підприємство «Рекламне Агентство «Міст Медіа» від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами. Її розмістили на двосторонній щит розміром 3,0 м х 6,0 м, з підсвічуванням на вулицях Конякіна, 23 та Гордіюк, 35.

Соціальна реклама популяризуватиме спорт до 27 квітня.

Нагадаємо, що урочиста зустріч національної паралімпійської збірної команди України з Паралімпійських Ігор, які проходили у Кореї, відбулася 20 березня в аеропорту Бориспіль. А днями Юлію Батенкову-Бауман нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus