USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як українцям заощадити сотні гривень на електроенергії

9 Жовтня 2017 21:14
Українці не здогадуються, які суми витрачають на вітер тільки тому, що користуються на перший погляд дрібними електроприладами. Деякі із них продовжують працювати навіть тоді, коли ви натиснули кнопку OFF.

Про це повідомляє «ZNAJ.UA»

Зарядка без телефону


Якщо гаджет не підключений до мережі, він все одно тягне чимало електроенергії. Хоча потужність мізерна, але за місяць-другий набігає чимало.

Приставка для цифрового телебачення


Підсумкова вартість електроенергії зростає приблизно у 5 разів, якщо ви обираєте режим очікування на приставці, просто витягнувши з розетки телевізор.

Телевізор


Насправді, кнопка на пульті – ніщо інше, як "сплячий режим", її недостатньо натиснути для того, щоб лічильник перестав намотувати зайве.

Комп'ютери та ноутбуки


Ті, хто залишає комп'ютерну техніку на ніч не вимкненими з мережі, одразу примножте суму у платіжках мінімум на 1,5, а то й удвічі.

Техніка з таймером


Здавалося б, доволі буденна річ, але малопомітна деталь може заощадити вам до третини коштів, якщо будете частіше відмовлятися від її використання. Більш того, у такий спосіб ви можете уникнути зайвого перевантаження системи, особливо якщо електропроводка застаріла.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 9 Жовтня 2017 22:09
гнилий базар, щоб відвести тему від основного питання : завищені тарифи на електроенергію, неякісна електроенергія
Лучанин Показати IP 10 Жовтня 2017 01:46
Черговий розвод. В приставці та телевізорі режим очікування для того й зроблений щоб людям було зручно ними користуватися взявши в руки пульт та увімкнути їх. Те саме стосується й ноутбука, який за ніч зарядиться. Вимкнути плиту чи мікрохвильовку з розетки це взагалі смішно. Єдине з цього справедливе це не залишати зарядку для мобілки в розетці. Давайте ми всі перестанемо користуватися всіма благами цивілізації. Можна зекономити на транспорті, якщо раніше вийти з дому чи роботи та йти пішки. А для чого взагалі квартира потрібна людині? Можна ж калачиком звернутися десь під парканом влітку, а взимку можна десь знайти тепле місце, бомжі ж знаходять - 2х метрів квадратних для людини завжди вистачить. Ви реально цього прагнете? Це нові реформи?
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2017 13:49
........може заощадити вам до третини коштів....... що ви мелете?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus