USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Архіви радянських передач викладуть в Інтернет

22 Березня 2009 13:38
Російський Держтелерадіофонд викладене в Інтернеті для безкоштовного перегляду радянські програми та телефільми, зокрема, «Кабачок 13 стільців», «Хокей СССР-Канада», «У світі тварин», «На добраніч, малята» та інші. Про це 22 березня повідомляють «Волинські Новини».
Спеціально для цього запустять інтернет-портал CCCP-TV.ru. На першому етапі для розміщення на сайті нададуть 40 годин контенту з колекції фонду, зокрема такі програми, як «Кабачок 13 стільців», «Хокей СССР-Канада», «Чуковський в гостях у дітей».
Про проект зі створення інтернет-порталу CCCP-TV.ru розповів заступник директора Держтелерадіофонду Варле Чоговадзе. Крім програми «Кабачок 13 стільців», «Хокей СССР-Канада», «Чуковський в гостях у дітей» пізніше планується розміщення інших програм на сайті, таких, як «На добраніч, малята», «У світі тварин», «Клуб мандрівників», «Блакитний вогник» та інших.
«Сайт приверне молоду аудиторію, яка цікавиться історією, і людей старше 35 років, у яких ці програми викликають ностальгію», – зазначив Андрій Акопян, директор компанії Uravo, партнера Держтелерадіофонду по цьому проекту.
За інформацією Корреспондента, тим часом, експерти стверджують, що при грамотному управлінні такий проект може приносити до $ 1-2 мільйонів чистого прибутку на рік. Наприклад, якщо після першого етапу формування лояльної аудиторії доступ до частини нових матеріалів зробити платним.
«Якщо ціни будуть помірними (скажімо, до $ 1), а можливості для оплати зручними (наприклад, через SMS), то за рахунок продажу можна як мінімум окуповувати існування сервісу. Додатковий дохід можна отримувати за рахунок продажу реклами», – вважає аналітик Тетяна Менькова.
ФДМ Держтелерадіофонд включає більше 1 млн. одиниць звукових записів, понад 400 тисяч одиниць аудіовізуальної продукції. В архіві є програми та телефільми, зроблені в СРСР на замовлення Держтелерадіо. Крім того, цього року ФДМ отримало в управління права на фільми та програми, вироблені на студіях Екран і Союзтелефільм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VlaSSовець Показати IP 23 Березня 2009 10:39
Хочу Діда Панаса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus