USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Із полону бойовиків звільнили бійця зі Здолбунова і ще двох українців. Імена

15 Березня 2016 20:42
У вівторок із полону бойовиків були звільнені двоє військовослужбовців Збройних сил України та одна цивільна особа. Про це у Фейсбуці повідомив Президент України Петро Порошенко.

«Добра новина! Визволені з полону двоє військових та один цивільний: Григорій Завізіон, Петро Єрошевич та Вадим Петренко. Слава Україні!», - йдеться у повідомленні.

Боєць 128-ої гірсько-піхотної бригади Петро Єрошевич з міста Здолбунова Рівненської області понад рік перебував у полоні - з лютого 2015 року. Кожного разу, коли анонсували можливий обмін, родина сподівалаться, що Петра нарешті звільнять. Мама хлопці брала учась у пікеті під АП з вимогою звільнити сина й інших бійців.

Ще один звільнений із полону військовий, Григорій Завізіон - розвідник з військової частини, що розташована на Дніпропетровщині. Вадим Петренко - цивільний, мешканець міста Горлівка, повідомляє прес-служба СБУ. Чоловіки провели у полоні бойовиків більш року, розповіла уповноважена президента України з мирного врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

ПП: Добра новина! Визволені з полону двоє військових та один цивільний: Григорій Завізіон, Петро Єрошевич та Вадим ПетренкоСлава Україні!

Опубликовано Петро Порошенко 15 марта 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus