USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кому готовий продатися Яценюк? Нікому, - Арсеній Яценюк

29 Грудня 2009 09:52
Кандидат у президенти прокоментував «колоритні» прийоми політичної боротьби своїх опонентів.
«Тимошенко з Януковичем – і посередників присилали, і обіцяли, і лякали, і пропонували. Бо у них базове завдання: щоб в Україні не з’явилася ніяка нова політична сила. Зверніть увагу: ніде на пострадянському просторі не з’явилась жодна політична сила. Тому вони будь-що запропонують: прем’єра, віце-президента, папу Римського – тільки аби я не з’явився, як новий політик, як справжній політик, а не «фантом», - каже Арсеній Яценюк.
Він додає: «найважливіше для Тимошенко – будь-яким шляхом залишитися у владі. Зі мною боролася Тимошенко ще з березня. Вона виступила в ефірі «5-го каналу» і заявила, що Яценюка фінансує Фірташ. А далі – пішло. Яценюк – це «Ющенко-2», Яценюк – це американський проект. Далі – російський - бо ж до нього російські політтехнологи приїхали. А потім – це вже «міровой масонський заговор». Згодом була заява – «у нього рейтинг падає кожну секунду»... Тобто – «у неї» погодинно ріс рейтинг, а в мене посекундно падав. Потім – Яценюк – єврей, а жінка у нього – хасидка».
«Знаєте, в Україні все-таки є так званий «латентний антисемитизм». І завдання було понизити рейтинг Яценюка саме завдяки оцій «антисемітській технології». Я був здивований реакцією окремих єврейський організацій, тобто – самих євреїв. Але одна мудра жінка мені сказала: «не плутай у цьому питанні політику із бізнесом».
Моя ж позиція тут дуже жорстка: якщо би я, чи будь хто у мене з родичів був євреєм – я би так гордо заявив про те, що я єврей, що ви собі навіть не можете уявити! Так само, як я Вам гордо заявляю, що я - українець. Але я за кожного єврея буду боротися. Я це ще робив, коли був міністром закордонних справ», - заявляє Яценюк.
«Що стосується згаданої книги - про видатних євреїв. Ну, не попав я в книгу «50 знаменитих українців», то хоча би попав у книгу «50 знаменитих євреїв». «Вона» неймовірні гроші на мене витратила. Для цього працював цілий окремий «мінусовий» штаб. Але у тієї книги немає ні одного реквізиту. Жодного! А до авторів ми добралися: відправили журналістів, і у мене є це інтерв’ю. Уявіть, сидять собі цих два автора, а у них питають: звідки ви знаєте, що Яценюк - єврей. Відповідають: «ну как – все об этом говорят».
Жарти жартами, але є ще й досить серйозна проблема. Міністерство закордонних справ Ізраїлю виступило з протестом. На нещодавній конференції в Берліні українському послу не хотіли давати слова, бо сказали: «ви – антисемітська держава...». Конгрес США звернувся до посольства України з протестом», - продовжує політик.
«Що до рейтингів та соцопитувань. Так, на Тимошенко і на Януковича працюють непогані політичні технологи, завдання яких було одне: замість трьох кандидатів, які були у вересні місяці, зробити негайно двох. А для того треба було щодня говорити про те, що рейтинг Яценюка падає. На певній частині суспільства це спрацьовує.
Але скажіть мені - як у 46-мільйонній державі можна дізнатися про рейтинг політика, коли фірма, яка проводить опитування сама заявляє - кількість опитаних респонедентів – 1200. Тому – я раджу:  реагуйте на те, що говорить кандидат в Президенти. Що він сповідує. Які його цінності. Де він бреше, а де каже правду. І взагалі – каже правду, чи ні.  А рейтинги будемо бачити 17 січня!»,- цитує Арсенія Яценюка прес-служба Волинського обласного осередку ГО «Фронт змін».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вася Показати IP 29 Грудня 2009 10:30
Щоб там Сєня не ляпав, а про Януковича він мовчить. Як і вже не згадує Ратушняка, який уже відкрито позиціонував себе як технічний кандидат Януковича. Сьогодні всі члени ДВК від Ратушняка завдання отримують у штабі Януковича, цим же штабом набиралися для роботи в ДВК і у другому турі будуть представляти безпосередньо Януковича. По крайній мірі, так їм роз`яснили. І де Сєніна помста Януковичу за брудні антисемітські політтехнології? А ніде! Бо Сєня такий же технічний кандидат Януковича, як і Ратушняк. З одного корита кормляться. До речі, Бродський теж там же. І його членів ДВК набирав штаб Януковича.
Куратор Показати IP 29 Грудня 2009 10:35
Ой, ну я вже геть розгубилась. Ці політики певно ораторському мистецтву у древніх греків вчились. Так говорять, що кожному в ту ж хвилину віриш, а потім почнеш думати і знову нудити починає ( бее.
Яйценюк Показати IP 29 Грудня 2009 10:46
«Але я за кожного єврея буду боротися. Я це ще робив, коли був міністром закордонних справ», - заявляє Яценюк. А коли ти почнеш боротися за кожного українця? Цуценюк - він і в Тель-Авіві Цуценюк.
Негр Показати IP 29 Грудня 2009 11:52
"рейтинги будемо бачити 17 січня!" - надіюсь після 17 січня зникнуть з вулиць ці намети кольору хакі і бігборди з зображеннями цього щирого УКРАЇНЦЯ...
misterious777 Показати IP 29 Грудня 2009 19:38
не виграє він виборів...це 100%))) Юля переможе=)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus