USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Сашко Положинський відстоюватиме честь Луцька в Аргентині

22 Січня 2010 18:38

На телеканалі «Інтер» стартує новий всеукраїнський екстремальний проект «БУМ» (Битва українських міст). У ньому команди з 26 обласних центрів борються за право називати своє місто «Кращим містом України» на тлі мальовничих краєвидів Аргентини. Минулого четверга українці вирушили до Буенос-Айреса, де їх чекає місяць екстриму. На 130 сильних, сміливих, одчайдушних героїв, які пройшли відбір і боротимуться за почесне звання своїх міст чекають надскладні водні перешкоди, купелі у басейнах з водою та багнюкою, гігантські палаючі кулі, що летять на тебе на шалених швидкостях.  Себто, цілий арсенал небезпечних конкурсів та естафет. Команди із п’яти учасників: двох чоловіків, двох жінок та капітана. Капітаном мусить бути відома в представленому місті особистість або народжена в тому місті.
Усі 26 команд зійдуться у грандіозній битві на смузі перешкод у Буенос-Айресі, в розкішних декораціях аргентинської природи. Для цього створено спеціально обладнаний для зйомок комплекс. Стати капітанами 26 команд запросили зірок. Передусім – відомих спортсменів. Наприклад, рідну Вінницю представлятиме боксер В\'ячеслав Узєлков, Івано-Франківськ – спортсменка-багатоборець Людмила Блонська, Хмельницький –олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені, Херсон – боксер Володимир Вірчис, Севастополь – легендарний футболіст Олег Саленко.
 
А от за Рівне змагатиметься дворазова чемпіонка світу з боксу Аліна Шатернікова, що її називають першою «рукавичкою» України, адже саме завдяки їй в країні набув популярності жіночий бокс.Не оминули виснажливі й складні змагання і співаків. До Аргентини подалися Руслана Лижичко (капітан команди Львова), Олег Собчук вокаліст гурту СКАЙ (капітан Тернополя), Олег Карамазов із гурту «Брати Карамазови» (капітан дніпропетровців), фронтвумен гурту «Таліта Кум» Юлія Міщенко (капітан Ужгорода), Олег Михайлюта, він же Фагот, лідер гурту «Танок на Майдані Конго», що захищатиме Харків.
 
Честь Луцька відстоюватиме капітан Сашко Положинський, бо ж саме в Луцьку народився і виріс.
 
Погодилися на участь у проекті і відомі телеведучі Костянтин Грубич (капітан Полтави), Даша Малахова (капітан Чернівців), Руслана Писанка (капітан Черкас) та шоумен-гуморист Вадим Мічковський, він же Дядя Жора (капітан Миколаєва), - пише Сід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
qwerty Показати IP 22 Січня 2010 21:05
Команди із п’яти учасників: двох чоловіків, двох жінок та капітана. Цікаво написано...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus