USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Суд ухвалив рішення про запобіжний захід для бійців 51 бригади

4 Серпня 2014 23:30
Жовтневий суд Запоріжжя сьогодні продовжив судове засідання над бійцями 51 бригади, яким висунули обвинувачення у дезертирстві, - повідомляє Українська Правда.

Суд ухвалив рішення про запобіжний захід ще для 12 військовослужбовців. Таким чином, під особисте зобов'язання на час слідства звільнили 35 військових.

"Суд не вважав за потрібне обмежувати свободу бійців, таким чином, на сьогоднішній вечір вирішено питання щодо запобіжного заходу для 35 з 41 бійця 51-ї механізованої бригади", - розповіли адвокати військовослужбовців.

У вівторок, 5 серпня, суд визначиться із долею ще 6 бійців.

Нагадаємо, військовослужбовці 51 окремої механізованої бригади перетнули кордон з Росією. Офіцер 51 бригади заявив, що це не дезертирство, і на бік ворога ніхто не переходив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
гість Показати IP 5 Серпня 2014 01:01
Відпускайте хлопак. Вони ще себе проявлять, тільки їх не треба кидати напризволяще, а потім звинувачувати.
читач Показати IP 5 Серпня 2014 08:39
тих хлопакам потрібно зорганізуватись взяти зброю захватити тих суддів які їх судять та завезти в зону ато...................чомусь коли кинули хлопців без обмундирування....належної кількості боєприпасів.............які були мішенями у терористів то винних не шукають............а зараз судять........та яке ви маєте право скоти ви......
Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 09:16
Боже,що роблять з нашими дітками.Кинули на вірну смерть, а дітки життя спасали, а тепер тепер зрадниками хочуть зробити.Хто ці судді? Хто дав право їм судити, суддя Бог.За зад цих хабарників- це вони злочинці і в АТО.І на це ж саме місце, хай виживають гади.Хлопці ми з вами
Громадянин Показати IP 5 Серпня 2014 09:28
До читача-100% згідний!
тетяна до Громадянин Показати IP 6 Серпня 2014 02:19
Молитва потрібна! Все буде добре! Слава Богу що хоч живі!
Позивний Пикассо. Показати IP 2 Березня 2016 14:34
Я з серпня мисяця перебував в АТО в 51 омбр з 29 серпня по 4-5 вересня були найжорстокиши бои.Пам'ятаю я ми приихали в село Стила и зайнняли там оборону на краю села.Праворуч вид нас була скеляста гора а ливоруч поле.Ми и зайнняли там оборону нам повидомилося що до нас иде велика колона танкив и ми ии маем зупинити.Перед нами була дорога яка вела в Иловайський напрямок.Та якось га дорози з'явився автомобиль який прямував в наш напрямок зупинився неподалик нашого оборонного центру и з нього вийшов хлопець який був наляканий по бас магии що в його бик стоить розгорнута техника у бойове положення але його нихто не ображав.А тильки пишло два вийськовослужбовця як тильки но вони пидийшли до хлопця на небезпечний видризок один наказав йому обернутися щоб розглянути тильну його сторону чи нема вибухонебезпечних предметов.И тут пролунав пострил з праворуч вид них Зеленки це були сепаратюги.Украинськи вийськови забрали з собою хлопця и почали видходити до свого пидроздилу пид час видходу у одного вийськового щось упало на землю и вин зупинився пидибрати а другий вийськовий зупинився и пидтримав свого товариша не покинув дочекався и разом з ним добрався до свого пидроздилу вот це так дружба армийська зализна як сталь и непохитна як броння Слава Украины.А е ще темна сторона Уси повторюю Уси Командири повтикали и залишили бригаду того ж дня.Хлопци сами залишилися без командирив и сами виривалися з Котла. Така сумна история.Судить сами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus