USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Українці зможуть безплатно навчатися в Гарварді, Стенфорді та Йєлі

27 Грудня 2015 17:17
Урядовий фонд Western NIS Enterpise Fund заплатить до ста тисяч доларів тому, хто вступить до Гарварду, Стенфорду або Йєлю.

Про це повідомляє «Голос Америки».

Так, уряд США обіцяє оплатити навчання громадян України, що вступили в кращі бізнес-школи США. Сума гранту для кожного студента – $ 100 000.

Щоправда, є одна невелика умова: після закінчення престижного навчального закладу випускник зобов'язаний повернутися на батьківщину і "розбудовувати економіку своєї країни". Таким чином Штати хочуть допомогти Україні вийти з кризи.



Вступити до Гарварду, Стенфорду або Йєлю – справа не з легких, але торік стипендією скористалося п'ятеро українців.

Вчитися за свій рахунок в Америці – дороге задоволення. За статистикою, за рік дипломи МВА в США отримують 10-15 студентів з України. А от у 2016-му за вищою діловою освітою поїдуть 40 стипендіатів.

Також для українців діє програма WNISEF Seed Grant. Її мета – матеріальна підтримка талановитої молоді з України та Молдови, а якщо точніше, оплата навчання в найкращих вишах Сполучених Штатів Америки. Вимога аналогічна: випускники повинні повернутися додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ТОлік Показати IP 27 Грудня 2015 18:09
А там проживання хрчування теж безплатно? це для олігархів і владців а для простого батька це не безплатно
Анонім до ТОлік Показати IP 27 Грудня 2015 18:23
Ну ви хочете вже нічорта не робити і сидіти в найпрестижнішому вузі світу. Можна повечорам вагони на "брайтон-біч" порозгружати і собі на бігмак і "хрущовку" на окраїні заробити. Багато студентів як там так і тут так і роблять.
Штефан,Луцьк Показати IP 27 Грудня 2015 18:55
Дуже радісна новина для дітей українських мільярдерів!
Анонім до Штефан,Луцьк Показати IP 27 Грудня 2015 19:08
Продовжуйте й далі думати, що світ посміхається лише багатим. Не користуйтесь шансами які підкидає вам життя. Ви ж простий українець, куди вам зірки з неба хапати, все одно нічого не вийде, краще пивка підіть попийте, телевізор подивіться.
Штефан,Луцьк до Анонім Показати IP 27 Грудня 2015 19:45
Шановний, Аноніме! Невже події останніх десятиліть ще не навчили вас богатіти думкою? Невже ви думаєте , що у Гарвард чи Оксфорд поїде вчитися хоч одна дитина українського селянина чи шахтаря? Якщо так, то продовжуйте тішити себе пустими мріями!
Анонім до Штефан,Луцьк Показати IP 27 Грудня 2015 19:59
Я не буду богатіти думкою, я буду робити все щоб я та мої діти добились в житті найкращого. І повірте в мене виходить, хоча мої діти не вчаться в Йєлі. Скласти руки і плакатись на продажну владу, підлих мільйонерів і ще купу причин чому все так погано - це не про мене. Звичайно щоб вступити в елітний ВУЗ потрібно пройти багато випробувань і не просто добре вчитись в школі, а бути дуже розумним, але ніхто нікому не заважає бути розумним і активним(крім власної ліні).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus