USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україну попередили про санкції зі сторони ЄС через Тимошенко

3 Лютого 2011 09:03
У парламенті вважають, що Євросоюз може застосувати санкції проти України.

Такий висновок можна зробити зі слів “нунсівця” і лідера “Фронту Змін” Арсенія Яценюка, який коментував те, що Юлію Тимошенко не пустили до Брюсселя, - пише Gazeta.ua.

“Якщо справи так підуть далі, то членам уряду не треба буде давати підписки про невиїзд, бо вони їздити нікуди не будуть. Якщо політичне переслідування продовжиться, то західні партнери можуть застосувати план, який був застосований до Білорусі (санкції з боку ЄС і США через арешти опозиції — ред.)”, - сказав він в ефірі "5 каналу".

Нардеп вважає, що глава держави не знає про реальний стан справ у країні.

“Чи отримає Україна безвізовий режим при такій гострій політичній ситуації і такій гострій реакції західних партнерів? Навряд чи. Президент заявив у Давосі, що Україна до 2012 року отримає безвізовий режим. Його слова та Богу у вуха. Але тут треба, щоб президент відчув реальну ситуацію у країні. Складається враження, що оточення його повністю ізолювало. Країна живе по-одному, а у довідках президент читає зовсім інші речі”, - наголосив Яценюк.

Лідер “Фронту Змін” попередив партію влади, що їх може спіткати така ж доля, як Тимошенко.

“Вони тримають усі статки за кордоном і не в російських рублях. Їхні офіси розташовані так само за кордоном. В окремих членів Кабінету Міністрів у Австрії, у когось в інших країнах. Діти навчаються теж за кордоном. Щоб не сталось так, що західні партнери почнуть розслідування по відношенню до цих членів уряду і вони позбудуться того, що награбували”, - застеріг “нунсівець”.

Коментуючи критику на свою адресу лідерки “Батьківщини”, Яценюк сказав, що “бажає їй політичного успіху”.

“Не дивлячись на те, що вона тривалий час зі мною бореться, я з нею не борюся. Я борюся з президентом Януковичем, тому що він мій політичний опонент”, - додав депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 3 Лютого 2011 11:02
які переслідування,якшо тут банальні крадіжки державних коштів. ТІМАШЄНКА-МІЖНАРОДНА ВАРОВКА.
Баба до дідо Показати IP 3 Лютого 2011 11:42
Янык "Межгірря" украл , а у тебя дед "херня" , в голове... Сейчас деньги на Евро 2012 крадут , через офшорные компании...Иди дед спать...
внук до дідо Показати IP 5 Лютого 2011 06:22
заткни пащеку підстилка януковська
Валентина Показати IP 3 Лютого 2011 11:30
Яценюк, дуй в свой Израиль и не нагнетай обстановку в Украине ! Еще будет к тебе вопрос на какие деньги ты себе выстроил такой дом? А ты тоже государственный служащий!!! Н?адо научится уважать свой народ и жить для него! А по Тимошенко давно тюрьма плачет!
Матрос Показати IP 3 Лютого 2011 13:35
Тимошенко - єдина хто реально бореться з владою, ось вони її переслідують
елюша Показати IP 6 Лютого 2011 16:06
всім хто хоче юлю посадить дорого треба буде заплатить.всім рахункам тут труба і всім прийдеться с нуля .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus